Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet hogy egy ronda...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy egy ronda srácra mégis egy csomó srác rágerjed?

Figyelt kérdés

Azt mondják az oldal kamu. Nos egy haverom dugott egy sráccal innen. A story szempontjából ez nem fontos, csak gondoltam megemlítem. Teljesen oda van, hogy milyen jó a farka, meg milyen rendes, jófej, kedves, stb.

Bejön neki és most csak vele dug kb. Legalábbis júliusban ez volt az állás. Szóval megmutatta hátha akarnék hármast meg érdekelt is ki az hisz annyi jót mondott róla. De megláttam és nem, nem, nem és nem! Ronda és vékony. A farka mondjuk tényleg jó de a többi az nem. Aztán tegnap találkoztam a pasival véletlen az utcán. Mármint én tudom, hogy ki ő és így megnéztem mikor jött az utcán. Élőben is nagyon vékony és nem. Egy másik fiúval láttam. Látszott, hogy éppen szexelni mennek. Tudjátok a nézések, stb. A srác akivel volt nagyon cukika volt. Filóztam elmondjam-e a haveromnak. Na de azt nem értem, hogy miért van egy rossz pasinak szexi fiúknál szerencséje? Ennyire nem számít a feje meg a teste? Mit tud? És nem irigykedés szól belőlem. Csak kíváncsi vagyok mi a titok szerintetek?!

2021. aug. 26. 23:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"mi a titok szerintetek?"

"A farka mondjuk tényleg jó"

2021. aug. 26. 23:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Vagy csak egyszeruen neked nem az eseted mig nekik bejon? Lehet ennyire egyszeru a dolog.:D

Akikkel en szoktam ismerkedni is minden haverom azt mondja rajuk, hogy uristen de csunyak de ha nekem bejonnek, hat oket nem erdekli. Szerintem itt is ez a helyzet.

2021. aug. 26. 23:55
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Mert ha két férfi együtt sétál az utcán, az krvahétszentség, hogy szexelni mennek.. mondá a mi urunk.
2021. aug. 27. 00:02
 4/17 anonim ***** válasza:
95%
Nekem is sokan dicsérték a farkam, pedig eléggé gázul nézek ki szerintem. Jópár kalandom csak azért volt, mert a farkam tetszett nekik, nem én...
2021. aug. 27. 01:34
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó hát nagy vigasz..

Gskaoein itt általában ronda emberek vannak

2021. aug. 27. 08:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó szerintem nem. Sok sráccal voltam innen és nem rondák. És magam se tartom annak. Igaz szépfiúnak se.

A kérdezőnek azt tudom mondani, hogy ízlések és pofonok. Volt olyan srác akivel évek dugtam. Előbb járni akart, majd azt mondta ronda vagyok. Na akkor hogy is van ez? Meg szerintem nem biztos, hogy aki neked ronda másnak is. Meg nekem van aki megszépült attól hogy megismertem. Vagy pl borostája lett, stb. Szóval elég összetett ez. De ha a farka jó akkor megvan a megoldás. Bár kinek mi a jó farok?

2021. aug. 27. 08:53
 7/17 A kérdező kommentje:
Eleve ne legyen egy aktív kb 60kg... Az nem aktív.
2021. aug. 27. 09:32
 8/17 Lacás1976 ***** válasza:
95%
Na ez mekkora hülye sztereotipia. 57 kilósan dugtam rommá a 80 kilós palikat...
2021. aug. 27. 09:41
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
60 alatt mondjuk ijáh, plána,ha 180 felettiek.. igaz
2021. aug. 27. 10:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok eleme illene rám. 57kg :P És lehet neked gáz, de sok pasi/srác élvezi hogy ilyen vékony vagyok. Az viszont meglep hogy az egész kérdés rinya. Ha jól értem az zavar hogy a srác neked nem jön be de annak a srácnak aki neked bejön meg ő jön be és nem te. Nos az élet ilyen...
2021. aug. 27. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!