Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy csomó transzexuális úgy dönt hogy nem vágatja le a nemiszervét, viszont külsőre teljesen nőnek néz már ki?
Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 21:18
1/18 anonim válasza:
Mert még mindig egyszerűbb állva hugyozni.
2/18 anonim válasza:
Anyagiak miatt vagy egészségügyi okok miatt nem vállalják a műtétet.
3/18 anonim válasza:
Drága ám egy olyan műtét. :D hát egy pénisz feltöltés milliós dolog. Hát még leműteni és vaginát varázsolni..
4/18 anonim válasza:
Igen nyilván nem mindenki szeretne utána menstruálni.
5/18 anonim válasza:
Drága és nem túl kellemes beavatkozás. Ha most kifejezetten a vagina "készítésre" vagy kíváncsi. Minimum 1 év szenvedős felépülés és "tágítani" kell állandóan(az elején napi többször is).
Rengeteg komplikáció is felmerülhet, a végtelenségig lehet sorolni igazából a nem pont kellemes részét egy ilyen beavatkozásnak.
7/18 anonim válasza:
Én sem vállalnám a helyükben.
Ha transznemű lennék, akkor femboy maradnék.
És nem hiszem, hogy lenne orgazmus utána.
Bele sem merek gondolni milyen nehéz lehet annak, aki ezt vállalja.
8/18 anonim válasza:
De mi készteti erre? Egy műpinával hogy lehet egyáltalán elélvezni?
9/18 anonim válasza:
Na meg az is érdekes lehet, hogy amit hüvellyé alakítanak az milyen, vagy hol van erre hely.
Elképzelni sem tudom.
Én még egy fültágító gondolatától is rosszul vagyok.
10/18 anonim válasza:
drága és kockázatos az ilyen műtét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!