Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Középkorú ffiak személyesen!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Középkorú ffiak személyesen! hol és hogyan ismerkedtek tini fiúkkal?

Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 09:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
33%
Ugyanitt félig hordott Barkas és kisplatós IZS eladó, vagy szénára, szalmára cserélhető.
2024. máj. 4. 13:14
 22/27 anonim ***** válasza:
93%
magnumban. Mivel 40 -es ként jól tartom magam nem nekem kell kezdeményeznem.
2024. máj. 5. 14:41
 23/27 anonim ***** válasza:
69%
én 45 vagyok kb. 5 éve kostoltam bele a homoszexbe, csak 18-25 év között választok, volt már kb. 15 fiatal szexpartnerem, akiket megdugtam, meg egy-kettő akikkel csak egyéb volt. pedig szőrös és pocakos vagyok átlagos farokmérettel.
márc. 8. 15:35
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
22es az is igaz, bár elég vegyes a felhozatal a többség 30-45 között van, de azért a fiatalabbak és a vén trotyik is képviseltetik magukat, amúgy a magnumban, nem egy 18-20 év körüli fiut láttam, hogy kabinba ment 60-70 évessel, meg olyat is, aki előttem szopta le a nagypapakorú partnerét, pedig a srác nem lehetett több 18nál
márc. 8. 15:38
 25/27 anonim ***** válasza:
54%
én 22 vagyok, 18 évesen dugtak meg először, azóta volt pár partnerem, mivel fiatalos, vékony, szőke srác vagyok az idősek körében elég népszerű. én csak 40 felett ismerkedek legyen, kocsi, lakás, állása, pénze, és költsön rám. cserébe semmire sem mondok nemet
márc. 8. 15:50
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Ez az ffiak. Ez szándékos? Az é meg az r az nem fér ki?
márc. 9. 15:29
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
magnum szauna 69 mindig vannak fiatalok, egy kis kedvességgel sok mindenre kaphatóak
márc. 9. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!