Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú ffiak személyesen! hol és hogyan ismerkedtek tini fiúkkal?
12.
Ajánlom figyelmedbe a kérdés értő elolvasását :)
"Személyesen!"
Akkor én meg ajánlom: Itt, aztán személyesen találkozni!
Csak nem azt akarod, hogy utcán nekiállsz valaki tininek: - Meleg vagy? Szeretnék ismerkedni veled...
A 15-ös leírta a lényeget, csak azt nem értem, hogy miért melegbulikba járkál, miért nem jön inkább föl hozzám?
Ahogy írta, a fiataloknak inkább on-leány elérhetőségük van, amit nem tudok követni, hiszen sem "facsém, sem instám" nincsen, így alapból le volnék sajnálva.
Van viszont egy háromszobás lakásom a belváros kellős közepén, meg egy autóm a ház mögött, 3 vezetékes telefonszámom (a különböző szerződések miatt), s 3 villanyórám (az elbaszott bekötések miatt).
S ezeket nem anyu fizeti...
Jó, a lakás kicsit legyűrt állapotban van, a kocsim se egy Rolls Royce, hanem egy sokéves francia, de a sajátom mindegyik.
;-)
Ezek tudatában, mivel a sehonnanjött dicsőség szinte már a fejembe szállt, kijelentem, hogy bárhogy is szeretnék tini fiúkkal ismerkedni, azt nem csak a lehetőségeim híján nem teszem, hanem azért, mert olyan segghülyék. mint a főd (pesti viszonyoknak megfelelően: mint a járda kőszegélye), s nincs miről beszélgetnünk.
A kivételek jelentkezését természetesen várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!