Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú ffiak személyesen! hol és hogyan ismerkedtek tini fiúkkal?
Figyelt kérdés
2023. jún. 27. 09:01
1/22 anonim válasza:
Miből kell arra gondolni szinte automatikusan, hogy a középkorúak csak tini fiúkra hajtanak ?
Ez nem következik életkorból. Mint ahogy az sem,hogy fiatalok idősebbekre hajtanának.
Mindkét esetben az érdekeket vegyük kivételnek.
2/22 A kérdező kommentje:
Szó sem volt ilyenekről.
Logikusnak véltem, hogy "azok, akik".
2023. jún. 27. 10:27
3/22 anonim válasza:
A kérdező azokra a középkorú férfiakra gondol, akik tini fiúkkal ismerkednek, nincs ebben benne, hogy mindenkire igaz lenne.
4/22 anonim válasza:
Cukrosbácsik. Bár manapság a fiataloknak nem elég a nyalóka, márkás ruhák, csúcskategóriás mobil a beugró. :)
Akinek nem inge...
5/22 anonim válasza:
Kérdező, te melyik vagy: középkorú férfi vagy tini fiú?
6/22 anonim válasza:
Miért van ráizgulva majdnem minden középkorú meleg a tinikre? A legszebb az egészben, hogy a legtöbb olyan elhízott, igénytelen, hogy egy normális fiú bottal se nyúlna hozzá.
7/22 anonim válasza:
A pszihiátrián. Rövid, tömör válasz, kb. lefedi a lehetőségeket is..
8/22 anonim válasza:
7-es!
Csak nem kuncsaftokat keresel magadnak?
9/22 anonim válasza:
Nekem vannak, csak akinek nem lennének.. Egyébként igy öszintén középkorú mit akarhat egy éppen csak fiataltól ??? Ezt amikor én voltam tini sosem értettem.. Most sem értem..
10/22 anonim válasza:
Ugye a tinik lehetnek 18+ és 18-! Gondolom a kérdező az előzőekre gondolt és nem a 14-18-ra, vagy fiatalabbakra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!