Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi értelme a Pridenak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a Pridenak?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, de sosem jutott eszembe Prideozni. Sem edig az, hogy büszkének kellene lennem magamra a melegségem miatt, sem pefig az, hogy ezzel az utvára vonuljak. Szépen élem az életem a társammal, soha semmilyen atrocitás nem ért amiatt hogy meleg vagyok, plusz idegeneknek semmi köze a szexuális életemhez, ahogy nekem sem másokéhoz.

Ma megnéztem pár fotót a New York Prideról, és meleg létemre kb rosszul lettem a látványtól, és kb én kérek elnézést amiatt, amit ott műveltek az LMBTQ-sok. Az konkrétan nekem sokk volt meleg létemre. Egyszerűen nulla értelmét látom a Pridenak, a szivárványos mizériának, meg az lmbtq-nak. Attól hogy vagyunk akik nem vagyunk hetetók, nem szabadna ennyire erőszakosan hirdetni azt, amihez alapvetően idegeneknek semmi közük, ez pedig a szexualitás. Ti láttok bármilyen értelmet a Pride-ban? Ha igen, akkor mit? Jobbá teszi a Pride az életeteket?

2023. jún. 26. 22:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
32%

Semmi értelme. Ennek megfelelően is viszonyulok hozzá, - mert tojok arra, hogy néhányan a kollektív, nyilvános vonaglásban látnak valamire megoldást.

Ő problémájuk marad, - én meg élem tovább a saját életemet.

2023. jún. 27. 12:50
 22/25 anonim ***** válasza:
13%

A mozgássérültek és a szellemi fogyatékosok sem tüntetnek a sorsuk ellen.

Ezt a lapot dobta a sors és a neveltetés.

A legtöbb esetben szülői felelősség. Semmiképp nem genetika.

2023. jún. 27. 21:41
 23/25 -remete- ***** válasza:
91%
A figxatékkalélők vajon hogy vannak korlatozva? Az összes keresszékes netán pedobnak van titulálva? Vagy a vakokat támadják mert a vakságuk miatt egyéb érzekszervet hasznalnak? Hagyjuk már ez netto butaság. A melegséget nem lehet nevelni.
2023. jún. 28. 11:44
 24/25 anonim ***** válasza:
91%

egyszer kint voltam pedofiltörvényes tüntetésen, és semmi kirívó nem történt, jó hangulatban telt. prájdra is ki akartunk nézni haverommal, de végül én csak online néztem bele, ott se volt semmi durva. barátnőmmel voltam, volt egy csomó nem meleg pár rajtunk kívül is. külföldön lehet, vannak durvább dolgok, itthon szerintem működik az öncenzúra, és a szervezők is effelé terelik a résztvevőket.

hogy mi lenne akkor, ha durvább dolgokat művelnének a felvonulók? nem tudom. ezzel törődjenek a külföldiek, akiknél esetleg ilyen a prájd. ez olyan, mintha az amcsihoz odamennél a kertvárosokról papolni, vagy a portugál étteremben hőzöngenél, hogy "fújbammeg ezek megeszik a tengeri uborkát?". egyes helyeken ez, meg az lmbt identitás gyak. a turisztika és a városkép része. hogy egy kisgyerek mit láthat az egészből? ez is egy jó kérdés.

2023. jún. 29. 00:40
 25/25 -remete- ***** válasza:
90%

Idén is kint leszek meg ha az egeszségem engedi minden évben ki megyek mert jó érzés olyanokért ki menni akik nem tehetik meg. Pl mert a családja egy gyökér. Vagy mert a melóhelye miatt nem teheti meg.

Tavaly fordult velem először, hogy megkerdeztek a melóhelyemen kint voltal a prájdon? Mondom jah. Mert?

Mert lattalak. 😂

Miért nem jöttél oda hozzám?

...

Szóval ennyivel le is tudtam a prájdos melóhelyes különcséget. Szerintem van ertelme a prájdnak pláne hogy sok család kijön gyerekkel is hogy támogassák a gyerek vállalást is a meleg pároknál - örökbe fogadás -

Sok család jön ki azért, hogy tanacsot kerjen gyakorló szülöktől, hogy lássák nincsenek egyedül az LMBTQA+ Gyermekük problémájával. Van lehetőség ott segítséget kerni a szülőknek is, hogy hogyan segítsék a gyermeküket hogyan védjék meg a gyereküket.

Fontos ez a nap mert sajnos csak ezen csak ezen a napon lehetnek olyanok amilyenek. Ezen napon lehetnek igaziak.

Nagyon fontos kiállni ezekért az emberekért.

2023. jún. 29. 17:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!