Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a Pridenak?
Meleg vagyok, de sosem jutott eszembe Prideozni. Sem edig az, hogy büszkének kellene lennem magamra a melegségem miatt, sem pefig az, hogy ezzel az utvára vonuljak. Szépen élem az életem a társammal, soha semmilyen atrocitás nem ért amiatt hogy meleg vagyok, plusz idegeneknek semmi köze a szexuális életemhez, ahogy nekem sem másokéhoz.
Ma megnéztem pár fotót a New York Prideról, és meleg létemre kb rosszul lettem a látványtól, és kb én kérek elnézést amiatt, amit ott műveltek az LMBTQ-sok. Az konkrétan nekem sokk volt meleg létemre. Egyszerűen nulla értelmét látom a Pridenak, a szivárványos mizériának, meg az lmbtq-nak. Attól hogy vagyunk akik nem vagyunk hetetók, nem szabadna ennyire erőszakosan hirdetni azt, amihez alapvetően idegeneknek semmi közük, ez pedig a szexualitás. Ti láttok bármilyen értelmet a Pride-ban? Ha igen, akkor mit? Jobbá teszi a Pride az életeteket?
Haver. Milyen eroszakos hirdetes?;Ddd megint a magadfajta lmbtq, pride haterek emlegetik fel es nyomjatok az arcomba.
Csak nemuljatok mar el es akkor szokoevente 1x kerul a szemetek ele.
Amugy osszetarto es szimbolikus jelentoseggel birnak azoknak akiknek ez fontos.
De ezzel a poszttal gondolom egy kis buksi simit szerettel volna elerni ugye? Hogy meleg vagy de elutasitod a prodeot.
Peldaerteku ember vagy! :)
Az elfogadast pedig engedjuk meg a rodhado nyugatnak.
Vajon ha a heteroszexuálisok nemzetközi hetero büszkeség hónapját tartanának, hetero büszkeség felvonulást szerveznének, és kitalálnának egy zászlót amit a cégek kitűznének, hogy heterobarát munkahely, meg rányomtatnák egy csomó dologra, hogy hetero barát termék, akkor mi történne?
Akkor is jönne az LMBTQP+ társaságtól a duma, hogy, persze, örülünk velük együtt, hiszen csak egy felvonulás, épp mint a bicikliseké?
A melege többsége pont leszarja a pràjdot.
Az egész egy nagy provokáció. Mintha önmagában érték lenne hogy valaki meleg vagy nőnek öltözött pasi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!