Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi értelme a Pridenak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a Pridenak?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, de sosem jutott eszembe Prideozni. Sem edig az, hogy büszkének kellene lennem magamra a melegségem miatt, sem pefig az, hogy ezzel az utvára vonuljak. Szépen élem az életem a társammal, soha semmilyen atrocitás nem ért amiatt hogy meleg vagyok, plusz idegeneknek semmi köze a szexuális életemhez, ahogy nekem sem másokéhoz.

Ma megnéztem pár fotót a New York Prideról, és meleg létemre kb rosszul lettem a látványtól, és kb én kérek elnézést amiatt, amit ott műveltek az LMBTQ-sok. Az konkrétan nekem sokk volt meleg létemre. Egyszerűen nulla értelmét látom a Pridenak, a szivárványos mizériának, meg az lmbtq-nak. Attól hogy vagyunk akik nem vagyunk hetetók, nem szabadna ennyire erőszakosan hirdetni azt, amihez alapvetően idegeneknek semmi közük, ez pedig a szexualitás. Ti láttok bármilyen értelmet a Pride-ban? Ha igen, akkor mit? Jobbá teszi a Pride az életeteket?

2023. jún. 26. 22:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Én nem vagyok b.zi, de pont leszarom ha vonulnak. Nem lesz tőle drágább a kenyér és buzzancs se lesz tőle 1 óvodás sem, mert látott egy ronda öreg fickót csipke tangában.
2023. jún. 26. 22:40
 2/25 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem te nem vagy meleg. Vagy ha mégis, akkor eléggé butácska meleg vagy. Olvass kicsit utána a Gay Pride Day eredetének, pl. itt: [link]
2023. jún. 26. 22:41
 3/25 anonim ***** válasza:
76%

Haver. Milyen eroszakos hirdetes?;Ddd megint a magadfajta lmbtq, pride haterek emlegetik fel es nyomjatok az arcomba.

Csak nemuljatok mar el es akkor szokoevente 1x kerul a szemetek ele.

Amugy osszetarto es szimbolikus jelentoseggel birnak azoknak akiknek ez fontos.

De ezzel a poszttal gondolom egy kis buksi simit szerettel volna elerni ugye? Hogy meleg vagy de elutasitod a prodeot.

Peldaerteku ember vagy! :)

Az elfogadast pedig engedjuk meg a rodhado nyugatnak.

2023. jún. 26. 22:44
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
Most meg motoros felvonulás volt Budapesten, pedig senkinek semmi köze hozzá hogy ki hogyan motorozik és nem is éri őket semmilyen hátrány az életükben amiatt, hogy motoroznak. Mégis felvonultak, és ugyanúgy nem lett tőle semmi bajom, ahogy a pridetól. De mondok még durvábbat, láttam már biciklis felvonulást is! Bizony, hihetetlen mikre vetemednek egyes emberek...
2023. jún. 26. 22:49
 5/25 anonim ***** válasza:
76%
Gondolom a közösségi élmény miatt, meg hogy önmaguk lehetnek, megcsókolhatják egymást az utcán, megfoghatják egymás kezét emberek közt, stb. Nagyon sok embertől hallottam már ezt az utóbbit.
2023. jún. 26. 23:01
 6/25 anonim ***** válasza:
24%

Vajon ha a heteroszexuálisok nemzetközi hetero büszkeség hónapját tartanának, hetero büszkeség felvonulást szerveznének, és kitalálnának egy zászlót amit a cégek kitűznének, hogy heterobarát munkahely, meg rányomtatnák egy csomó dologra, hogy hetero barát termék, akkor mi történne?

Akkor is jönne az LMBTQP+ társaságtól a duma, hogy, persze, örülünk velük együtt, hiszen csak egy felvonulás, épp mint a bicikliseké?

2023. jún. 26. 23:02
 7/25 anonim ***** válasza:
20%
Kontraproduktív, mint a többi LMBTQ-s szarság. Semmi közöm hozzájuk.
2023. jún. 26. 23:36
 8/25 anonim ***** válasza:
89%
#6 Az összes munkahely egyébként is heterobarát, nem történne semmi. Felvonulást is rendezhetnek, ki tiltja meg nekik?
2023. jún. 26. 23:37
 9/25 A kérdező kommentje:
2-es miert volnek butácska? Ami meg x évtizede történt az teljesen más helyzet volt! Plusz a pride mar rég nem amiatt az esemeny miatt van! Szerinted butacska vagyok, szerintem meg normalisan gondolkodoz.
2023. jún. 27. 00:00
 10/25 anonim ***** válasza:
35%

A melege többsége pont leszarja a pràjdot.

Az egész egy nagy provokáció. Mintha önmagában érték lenne hogy valaki meleg vagy nőnek öltözött pasi.

2023. jún. 27. 00:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!