Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lesz valaki meleg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lesz valaki meleg?

Figyelt kérdés
2023. jún. 25. 20:14
1 2
 11/16 steven95 ***** válasza:
45%

Genetika vagy sem, b.zi vagyok.

ES MOST LEHET LEOONTOZNI AZ IGAZSÁG MIATT PUNCIPOCOGTETO

Zöld: belém raknád. Szürke: 69. Piros: én beléd.

2023. jún. 26. 10:19
 12/16 anonim ***** válasza:
75%

Abszurdnak találom, hogy ezen megy a vita, mintha számítana valamit is.

Először is azt kellene kideríteni, hogy mitől lesz valaki heteroszexuális, de ezt sem tudjuk, sőt az emberi agy nagy részét egyáltalán nem ismerjük. Akkor, hogy akarják mégis kideríteni a homoszexualitás okát?

Ez olyan mintha ki akarnánk deríteni, hogy mitől van az, hogy valaki szereti a zöldborsófőzeléket, valaki meg utálja. Mind a genetikai, mind a környezeti hatások kijelentése hülyeség lenne ebben az esetben is.

Genetikával nyilván nem függ össze. Környezeti hatásokkal szintén nem, mert én utálom azt a kaját, testvéremnek meg egyik kedvence, pedig ugyanabban a háztartásban nőttünk fel, ugyanazt a típusú zöldborsófőzeléket kínálták fel mindkettőnknek :D. Csupán máshogy működik az agyunk és másként ítéljük meg az ízeket.

Na a szexuális orientációban való különbséget is lényegében így tudom elképzelni, mivel ez is csak ízlésbeli különbség önmagában, semmi más. Nincs két ember akinek ugyanúgy működik az agya, ezt kellene megérteni. És amíg az emberi agy működésének 90%-át nem értjük, nem is fogunk tudni ilyen dolgokra sem rájönni.

Hozzáteszem attól mert nem találtak genetikai összefüggést a szexuális orientációk között, még nem jelenti, hogy ez saját döntés kérdése lenne.

2023. jún. 26. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
#12 szerintem sokan úgy vannak vele, hogy a hetero az alap, aki meleg, azzal meg biztos történt valami, hogy az lett.
2023. jún. 26. 11:27
 14/16 Jani Belucci ***** válasza:
87%
Egy biztos, irányítani nem lehet, hogy kiből mi lesz.
2023. jún. 26. 14:11
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Emelkedik a testhőmérséklete.

Vagy a jótündér keresztanya pálcájától.

2023. jún. 26. 14:43
 16/16 anonim ***** válasza:
70%

"Először is azt kellene kideríteni, hogy mitől lesz valaki heteroszexuális"

Hogy mi van?? Az evolúciótól b+... 😄 Minden élőlény szaporodik, az embert leszámítva nem élvezetből teszik. A szaporodás evolúciós ösztön, úgyhogy a dugás okát nem kell megfejteni. Az meg hogy a szaporodáshoz szükséges tevékenységet nèmelyek olyannal végzik akivel nem lehetséges a szaporodás (azonos neművel) az mindenkèppen egy defekt, nem számít, hogy genetikai vagy sem. Még az is lehet, hogy ez is evolúciós hatás lesz, így akadályozva meg a Föld túlnépesedését. Amúgy számít bármit is? Más leszel tőle ha tudod az okát? Szerintem nem...

2023. jún. 27. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!