Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Akinek volt része hármasban, hány éves volt, amikor először megtörtént?
És hogy jött össze a dolog?
18/f
18 évesen egy párhoz csatlakoztam be, így is vesztettem el a szüzességem. Pár alkalommal még összejártunk, de nem voltak nekem annyira vonzóak, inkább bevezettek a szex világába meg a meleg életről beszéltünk
Most 24 vagyok, azóta nem volt hármasban részem
15 evesen 2 osztalytarsammal tabor alatt.
1 satorba voltunk es nagyon kanosak.
22 voltam és négyesben történt.
Egyik ex pasim jött elő az ötlettel,tudta imádom az anális élvezetet!
Mivel tetszett a pasi és nem volt senkim így igent mondtam!
3 aktív kényeztetett,valami szenzációs volt!
Párszor megismételtük
14 évesen már hetero hármasokban és gruppenekben is voltam az idősebb csapattársaimmal, 16 évesen pedig már biszex hármasokban és gruppenekben is rendszeresen részt vettem a hetero hármasok és gruppenek mellett.
#8 Kb. 5-10 percen belül két srácot is elélveztetek akár szájjal, akár análisan, ha nincsenek szexuális problémáik, mint pl. a kései magömlés vagy impotencia.
Ennek ellenére, szeretem kinyújtani az egyes meneteket minél hosszabbra, a nagyobb élvezet érdekében.
Ha valaki nem képes elélvezni néhány perc alatt, és 40 perc kell hozzá már fiatalon, annak már komoly egészségügyi (vagy pszichés) problémák állhatnak a hátterében, vagy egyszerűen csak te voltál ügyetlen, esetleg gyakorlatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!