Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Micro pénisszel megéri ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon kicsi van és emiatt nem nagyon merek ismerkedni, van itt más is akinek kicsi van és van kapcsolata?
Lehet olyannak hosszútávú kapcsolata akinek micro pénisze van?
2023. jún. 19. 16:15
1/16 anonim válasza:
Mennyire kicsi az a kicsi?
Mert elég sok kisebb péniszű férfinak van párja és nőként mondom nem épp a farok mérete a lényeg egy kapcsolatban.
2/16 anonim válasza:
Passzív vagy? Ha igen, akkor igazából nem probléma. Az enyém is bőven átlag alatti, még ha nem is szigorúan véve mikropénisz, úgyhogy az elején paráztam miatta, mások mit fognak szólni hozzá. De komolyabb gond nem volt belőle soha, sőt, az aktívoknak még tetszett is sokszor. Használnod dugásra neked meg ugye nem kell egyáltalán, ha passzív vagy. :)
3/16 A kérdező kommentje:
1-es csak 18cm felállt állapotban
2023. jún. 19. 16:35
4/16 anonim válasza:
3
Hát az nem kicsi.
Nekem a legjobb barátom meleg és láttam már meztelen jóval kisebb neki, boldog kapcsolatban él. A 18cm egyáltalán nem mikro pénisz.
5/16 A kérdező kommentje:
Tényleg és mi van azokkal a videókkal amikben azt mondják nem jönnének össze 20cm-nél kisebb péniszű sráccal
2023. jún. 19. 16:43
6/16 anonim válasza:
5
Két centi szerinted számít?
Nem centikben mérem pl, hogy valaki vonzó e számomra.
7/16 anonim válasza:
Ha a 18 cm micro penisz akkor az én farkam egy clitoris.
8/16 anonim válasza:
Ha passzív vagy akkor lényegtelen mekkora neked
9/16 anonim válasza:
Nekem is micro, csak 68 méter.
És van aki komolyan veszi, beszarok..
10/16 anonim válasza:
Kamu kérdés.
700 centi alatt mikropéniszről beszélünk. Ha kicsapod, az utca másik végéig kell tartania.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!