Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem volt iszonyú helyes Mick Jagger?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de régen is és most is, ha látok róla egy képet, akkor arra gondolok elsőre, hogy "azta, hogy lehet valaki ennyire gyönyörű". Ráadásul van egy enyhe meleg beütése, amitől még jóképűbb.
Különösen ezeken a képeken látszik:
2023. jún. 13. 16:29
2/7 anonim válasza:
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ő is az volt!
2023. jún. 13. 17:09
4/7 anonim válasza:
Egyik se volt az számomra, de hát más az izlésünk.
5/7 anonim válasza:
Ahogy régebben kinézett, azt helyesnek találom, de szerintem ő az a pasi, aki nem lett szexibb, ahogy öregedett
6/7 Jani Belucci válasza:
Nekem ez a férfi a jóképűség ellentéte.
7/7 anonim válasza:
Irritáló a megjelenése, a képe egyszerűen hányingert keltő. Nagyon ronda. De a Rolling Stones tagjai egyáltalán nem is voltak jóképűek. Alkoholista, drogos bagázs. A Beatles tagjai voltak a szépfiúk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!