Félek a bütykös ujjú emberektől. Szerintem iszonyú gusztustalan. Mindegy, ha valaki szép, helyes, ha egy undormány a lába. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 2. 16:53
1/5 anonim válasza:
Nekem nem visszatetsző, nem undorító. Nem is félek tőlük.
2/5 anonim válasza:
Létezik annál sokkal gusztustalanabb külsőség is, ráadásul a bütyköt sztem nem magának köszönheti az ember, ellentétben például a kirohadt fogakkal. Folytassam?
3/5 anonim válasza:
Nekem van már kezdetleges bütyköm huszonévesen, sajnos a magassarkú okozza és muszáj munkába hordanom. Ha nagyon eldurvulna én biztosan megműttetem, azt én se szeretem, ha valakinek tök látványos és csúnya, mégsem kezd vele semmit. Az egyik exemnek lúdtalp miatt volt elég durva, azon kívül minden bejött rajta, de kezeltethette volna.
4/5 anonim válasza:
utolsó, az exed fiu volt vagy lány? férfin még sosem láttam bütyköt...
5/5 anonim válasza:
Férfi volt. Lúdtalp okozhat ilyet férfiaknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!