Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzívak! Ti hogy készültök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzívak! Ti hogy készültök elő análhoz? (lent)

Figyelt kérdés

Nekem néha sikerül, néha nem. Pl van olyan, hogy alig eszem nap közben, kb csak salátát, abból is keveset. Este elmegyek WC-re, utána gyenge sugarú vízzel 3x-4x kimosom magam, majd ujjal benyúlok, hogy tiszta-e. Viszont a víz, illetve az ujjam mint mechanikai inger, beindítja megint a bélmozgást és nem leszek tiszta.

Ti hogy csináljátok? Adnátok tippeket? Előre is köszönöm!

2023. jún. 9. 23:13
 1/6 Jani Belucci ***** válasza:
98%
Van erre egy life hackem. Kimosás után beveszek egy szem Immodiumot, az pár órára csillapítja a bélmozgást.
2023. jún. 10. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
97%
Vagy teljes beontes mosás
2023. jún. 10. 11:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyakran járok így sajna. Talán kevesebb vízzel próbáld. 2-300 milis pumpa bőven elég.
2023. jún. 11. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Körtefecskendő, 300ml ha kell 2x 3x megismételve az öblítést amíg tiszta nem lesz a kifosott víz, utána mindenképp legalább fél órát várni.
2023. jún. 12. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is általában 2-3 dl, és 3-4 mosás, de ez változó.

Nekem inkább tesz jót az, hogy sokszor eszem keveset, nem pedig kevésszer sokat. Habár ez nálam genetikai lehet, mert amikor sokat kell enni (pl nagyszülőknél), akkor olyan nehéznek érzem a gyomrom. A kevés adagoktól tök kiegyensúlyozottnak érzem magam, és mivel egyedül élek, már át is álltam erre.

25f

2023. jún. 12. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Én csak a rectumot öblítem, ehhez 100ml vagy kevesebb víz is elég.

Általában a 2odik, legkésőbb a 3adik öblítés már tiszta, amennyiben az emésztésem jó.

A 4edik már csak kontroll és a töltet "kipisilése" után azonnal kezdődhet a farkalás. Ésszerű keretek között nincs olyan farok, amivel ne tudnék elbánni... ;)

júl. 22. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!