Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a passzívak viselkeldése?
Lehet én futottam bele egy fura személyisegű passzívba, vagy nem tudom hogy mennyire általános ez a passzív hozzáállás:
Tudja hogy tetszik nekem, tudja hogy komolyan gondolnám vele, és kezdeményezem a találkozásokat, "udvarlok". Ő pedig annyira passzív (nem csak szexuálisan) hogy néha felteszem magamnak a kérdést: ő nem inkább teljesen nő lelkileg? Húzza az agyam. Elmondja mit szeretne velem/tőlem az ágyban, de ezek nem történnek meg miatta, olyan mint egy kislány: akarom is meg nem is, a kommunikációban is hihetetlen passzív, és mindig kitalál vmit hogy miert nem válaszolt pl fáradt, elaludt, elfoglalt volt. Ha én nem keresem, akkor megkeres, ír, de kb efy mondatban kimerül. Mintha beérné a tudattal hogy vagyok neki. Nem tini emberről van szó, hanem 40 feletti férfiről, aki nem most kezdte a meleg életet. Olyan, mint egy magát kérető szűz, pedig nem az. Minden passzív meleg ilyen, vagy csak én fogtam ki egy ilyet? Ti találkoztatok már hasonlóval?
Ember, hogy lenne már az összes meleg passzív ilyen...
Valószínűleg le sem szar a csávó, csak szórakozik veled.
Egyszer találkoztam ilyennel,harmincas volt.
De a második ilyen kényeskedés után lapátra lett téve,ami a legjobb,hogy nem is értette,miért....
Csak olyannal ismerkedem már,aki tudja mit akar és tesz érte.
Hát öhm... Én fullpasszív vagyok, de nem is lehetne más a viselkedésem. Nyíltan, egyenesen, (sokszor kegyetlenül) őszintén kommunikálok, nem szokásom sz*rakodni, ha valami nem tetszik, azt kifejezem, ha valamit szeretnék, azt is, és nem én leszek az akadálya annak, hogy elérjem, amit szeretnék. Természetesen nem szeretem az önzést sem, ezért ez oda-vissza alapon megy, elvárom azt is, hogy adott esetben én is legyek elküldve az anyámba, ha valami olyat teszek, ami a másiknak nem elfogadható. Ha jogos, akkor be fogom ismerni és helyrehozom a hibámat.
Ami pedig a viselkedésbéli passzivitást illeti, kifejezetten kezdeményező, könnyen barátkozó ember vagyok, a környezetemet aktívan formálom és alakítom, az események alakításában önállóan, unszolás nélkül is tevőlegesen részt veszek.
Ami nehezen megy, az a kezdeményezés az ágyban, mert kiskoromban szexuális abúzus áldozata voltam. De ebben is fejlődésre törekszem.
Nem tudom, mit szeretnél ettől az embertől. De megváltozni érted azt gondolom, nem fog. Az ilyen szintű passzivitás általában elkerülő személyiségre utal. Egy kapcsolatban viszont ez nagyon romboló, mert egy kapcsolatban bizony ha nem kerülnek időben felszínre a konfliktusok, akkor az egész egy időzített bombává válik. Szóval én nem kezdenék neki semminek ilyen emberrel. *Nem állítom*, hogy rossz ember, csak nem alkalmas felnőtt kötődés kialakítására, te magad is írod, rengeteg infantilis megnyilvánulása van.
22/p
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!