Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a passzívak viselkeldése?
Lehet én futottam bele egy fura személyisegű passzívba, vagy nem tudom hogy mennyire általános ez a passzív hozzáállás:
Tudja hogy tetszik nekem, tudja hogy komolyan gondolnám vele, és kezdeményezem a találkozásokat, "udvarlok". Ő pedig annyira passzív (nem csak szexuálisan) hogy néha felteszem magamnak a kérdést: ő nem inkább teljesen nő lelkileg? Húzza az agyam. Elmondja mit szeretne velem/tőlem az ágyban, de ezek nem történnek meg miatta, olyan mint egy kislány: akarom is meg nem is, a kommunikációban is hihetetlen passzív, és mindig kitalál vmit hogy miert nem válaszolt pl fáradt, elaludt, elfoglalt volt. Ha én nem keresem, akkor megkeres, ír, de kb efy mondatban kimerül. Mintha beérné a tudattal hogy vagyok neki. Nem tini emberről van szó, hanem 40 feletti férfiről, aki nem most kezdte a meleg életet. Olyan, mint egy magát kérető szűz, pedig nem az. Minden passzív meleg ilyen, vagy csak én fogtam ki egy ilyet? Ti találkoztatok már hasonlóval?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!