Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen a passzívak viselkeldése?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a passzívak viselkeldése?

Figyelt kérdés

Lehet én futottam bele egy fura személyisegű passzívba, vagy nem tudom hogy mennyire általános ez a passzív hozzáállás:

Tudja hogy tetszik nekem, tudja hogy komolyan gondolnám vele, és kezdeményezem a találkozásokat, "udvarlok". Ő pedig annyira passzív (nem csak szexuálisan) hogy néha felteszem magamnak a kérdést: ő nem inkább teljesen nő lelkileg? Húzza az agyam. Elmondja mit szeretne velem/tőlem az ágyban, de ezek nem történnek meg miatta, olyan mint egy kislány: akarom is meg nem is, a kommunikációban is hihetetlen passzív, és mindig kitalál vmit hogy miert nem válaszolt pl fáradt, elaludt, elfoglalt volt. Ha én nem keresem, akkor megkeres, ír, de kb efy mondatban kimerül. Mintha beérné a tudattal hogy vagyok neki. Nem tini emberről van szó, hanem 40 feletti férfiről, aki nem most kezdte a meleg életet. Olyan, mint egy magát kérető szűz, pedig nem az. Minden passzív meleg ilyen, vagy csak én fogtam ki egy ilyet? Ti találkoztatok már hasonlóval?

2023. ápr. 20. 08:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2%
10-es, maradj a vérző tonhalszagú gombás lyukban való turkálásnál
2023. ápr. 20. 22:55
 12/14 A kérdező kommentje:
12-es te sem vagy másabb emberileg ezzel a megnyilvánulással, mint a 10-es. Mindketten büszkék lehettek magatokra.
2023. ápr. 20. 23:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugalom. :) A 10-es egy nyilvánvaló hegyi troll, a 12-es meg kicsit jobban fehúzta magát, mint kellene, amit meg is értek, mert van egy visszatérő trollunk, aki rendszeresen belerondít a civilizált beszélgetésbe. Szóval nyugalom, ne adjuk meg a trollunknak, amit akar, hogy felhúzzuk magunkat és egymásnak ugrunk miatta. 8-as voltam. :)
2023. ápr. 20. 23:38
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Vannak normálisak is. Nekem aki nem teljesen pasis, az már nem jön be (max szexre). Ha kicsit is feminin (járás, beszéd, öltözködés - bármi) az OFF, mert engem zavar!!
2023. ápr. 21. 18:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!