Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan beszélgessek ezek után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgessek ezek után Vele?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm, mondhatni barát, akinek a lakó társával pár napja lefeküdtem.

28 éves passzív srác vagyok, felmentem a meleg lakótársához és a srác mesélte tegnap, hogy a lány hallotta ahogyan dugott engem... hallotta a nyögéseim, hallotta ahogyan elélveztem.

Évek óta jóban vagyok a lánnyal, tudta is, hogy meleg vagyok, de most nagyon furcsa érzés, hogy hallott engem, szexelni... hogyan beszéljek ezek után Vele? Hogyan küzdjem le a szégyenérzetemet? :/

2023. jún. 7. 00:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy beszélj vele, ahogy eddig

Ha jófej, akkor max elsüt egy-két poént ezzel kapcsolatban, de valószínűbb, hogy szóba sem fogja hozni soha

Humorral a legkönnyebb az ilyen kínos szituációkból kikerülni

2023. jún. 7. 01:15
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem csak vetkőzd le kicsit a prüdériát. :) A szex az élet része, szerintem ember nincs a világon, akit ne hallottak volna már meg szexelni vagy ne nyitottak volna rájuk véletlenül. :DDD

22/p

2023. jún. 7. 02:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom felnőtt nő, nagy meglepetés nem érte.
2023. jún. 7. 07:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Nekem ez más... eleve fura a szexuális életem. :/

De ma elvileg találkozunk... gondolom meg lesz beszélve.

2023. jún. 7. 07:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért fura a szexuális életed?
2023. jún. 7. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem azt akarja, hogy dugd meg.
2023. jún. 7. 09:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam már így. Azzal a különbséggel, hogy a lány rólam nem is tudta, hogy meleg vagyok. Azt hittem nincs otthon ezért felhívtam az akkori barátomat, de közben ő meg végig a szobájában volt. Aztán miután vége lett a barátom indult haza, a nappaliban meg találkozott a barátnőmmel aki akkor jött ki a mosdóból.

Reggel megkérdezte ki volt az a srác, én meg nem tudtam szóhoz jutni - szerintem még el is vörösödtem. Képzeld el azt nagyon kínos néma csendet. Majd végül annyit mondott, hogy őt nem zavarja, nyugodtan beszélhetek róla. Megkérdeztem mikor volt otthon és mennyit halott. Már akkor a szobájában volt mikor megérkeztünk és mindent hallott. Egyből gondolta, hogy nem lánnyal vagyok mert a nyögések hangaiból felismerte hogy az az én hangom. Így azt is tudta, hogy engem dugnak. Ezután még pár dolgot kérdezett. Hogy jöttem rá, mióta tudom, hogy fogadtam el stb. Amit ilyenkor az emberek kérdezni szoktak. Igazából tényleg nem zavarta. Még viccelődött is, hogy igazán elmondhattam volna mert akkor nem takargatja magát a fürdőből a szobáig menet.

2023. jún. 7. 09:56
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után úgyis elmúlik a szégyenérzet. Sajnos én is baromira szégyellem az ilyen helyzeteket, ha hallok valakit szexelni, vagy fordítva
2023. jún. 7. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!