Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi fogott meg a peggingben ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KittyhOWO kérdése:

Mi fogott meg a peggingben , miért szeretitek , melyik nemi oldalról vagy és az élvezeted miben találod meg a peggingben? Mikor beszéltetek róla a pároddal, milyen volt az első élményetek vele? Beszélgessünk egy jót együtt :)

Figyelt kérdés
Hello bello, már nagyon sokszor megfordult a fejemben , hogy úgy elbeszélgetnék velem azonos fétissel rendelkező emberekkel, de sajnos nem tudtam , hogy foghatnék hozzá ezért úgy gondoltam írok itt ahol sok emberhez elér és akit érdekel úgyis el tudja olvasni. Mesélni szeretnék egy kicsit a peggingről ha valaki nem tudná, hogy mi is az , de mégis ide tévedt. Nem fogok bonyolultan beszélni elmondom azt amiből paraszti ésszel fel lehet fogni mi is ez valójában, Egy szexuális fétisről beszélünk melyben egy heteroszexuális kapcsolatban a női fél egy felcsatolhatós vagy akár kézben fogott dildóval anális kényeztetést nyújt férfi partnerének, nagyon sokan megriandnak tőle bár ahogyan én észre vettem általában inkább a női fél az aki vonakodik az ötlet hallatán, persze férfiakról is elmondható ugyan ez, de inkább a női felek azok akik jobban idegenkednek a dologtól, Jómagam a Női fél volnék, én kifejezetten izgatónak találom , ahogy a férfi partnerem átengedi nekem valamelyst az irányítást ezzel, ahogy látom rajta, hogy 100%-osan bízik bennem, majd átadja magát nekem, egyszerűen csodálatos érzés , nagyon érdekelne más párok esetleg pegging fétissel rendelkező emberek véleménye és élményei tapasztalatai

#szexualitás #párkapcsolat #Nő kényeztet férfit
2021. márc. 6. 01:32
 1/3 anonim ***** válasza:
86%
Mi mostanában melegedunk bele a feleségemmel, kicsit idegenkedett tőle, nem tudta mit gondoljon róla illetve a helyzetről, de annyira felizgult tőle és élvezte, hogy alig tudta abbahagyni :) eleve rimminggel kezdte, ami eddig soha eszébe sem jutott, de nagyon jó volt. :)
2021. márc. 14. 07:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Na és te most próbáltad először?

Szereted a rimminget? :D

2021. márc. 17. 01:16
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
Engem nagyon pozitív csalódásként ért, mind a kettő. Most először csináltuk, eddig ujjaztott csak a párom. A rimming mind a kettőnknek bejött, a pegging első behatolás kor kicsit fájt, kicsit elkapkodták, tovább kellett volna meg tagitani,de megérte mert utána nagyon jó élményt adott, brutál orgazmussal. Ha nem is minden nap, de visszatérő elem lesz ez a fajta szex a hálószobában ;) ráadásul a feleségemnek is tetszett, hogy ő hordja a "f.szt" :D
2021. márc. 19. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!