Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ausztriában mennyire elfogadóak a melegekkel?
Figyelt kérdés
2023. jún. 4. 21:03
21/26 anonim válasza:
Utolsó,akkor szerencsés vagy..Mi a Pride hónap miatt mentünk ki de tegnap este a Heldenplatzon,ami azért nem a világvége,2 arab származású fazon belénk kötött..Le mocskos b.ziztak ,jöttek utánunk,s közölték Szíríában már le lennénk fejezve..Gyorsan a szállásra értünk,de reggel nagyon félve jöttünk ki...Wien 2023..
22/26 anonim válasza:
Az arab származásúakat tényleg nem érdemes provokálni, az más téma, de sajnos azellen nincs mit tenni, hogy ellepték a várost. Mondtam is, hogy feltűnősködni itt se kell, előttük meg pláne nem. Egyébként ők nem csak a melegekkel vannak így, nekik az is "új" ahogy a nőket kezelik Európában.
24/26 anonim válasza:
Bécs akkor is jobb, ha a migránsok lefejeznek a 22-es szerint... Nem kell őket provokálni? Ne nevettesd ki magad!
Nincs mit tenni az ellen,hogy ellepték Bécset az migránsok? Sajnos, az idióta libernyák eu miatt így igaz. És lesz ez még rosszabb is!
Amúgy ne mossátok össze a cigányokat a migránsokkal! Nem ugyanaz...
25/26 anonim válasza:
Jólvan, köszönjük Emese a kioktatást, én csak a saját véleményemet mondtam el, mint itt mindenki más. Egyébként én nem csak a melegség szempontjából jöttem el, hanem megélhetés szempontjából is, mert míg Bp-en 200 ezer alatt már nincs normális albérlet ehhez viszonyítva az összes fizetésnek legalább 400 nettónak kellene lennie mindenhol, itt viszont konkrétan kevesebbet kell dolgozni több pénzért. Ezenkívül Bécs igényesebb, tisztább, nincs tele romos második világháborús épületekkel, mint Bp. Engem meg pár semmirekellő migráns az utcáról nem ijesztett el hogy idejöjjek, aki meg fél még a saját árnyékától is, az maradjon otthon.
26/26 anonim válasza:
Kedves 25!Nem kell magadra venni,ezt a stílust sem..Már ne haragudj,de mások vagyunk..Igen ha valaki melós ,s masik 20 emberrel nyomorog több pénze marad kint..Én a meleg parommal kint 2500-at fizettünk normális albiért..Itthom 260.000..Kint 4500-4500 euros fizunk volt..Itthon 1.2k kapunk mind a kettem fejlesztőként...Ezek nettó összegek..Bocs de nekem és a páromnak kint annyira nem érte meg mint Budapesten..Lehet neked is tanulni kellett volna?!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!