Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ausztriában mennyire elfogadóa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ausztriában mennyire elfogadóak a melegekkel?

Figyelt kérdés

2023. jún. 4. 21:03
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
11-es igen. Vannak no go zónák Nyugaton. De ettől még nem elfogadóbb itthon a közeg.
2023. jún. 5. 17:48
 12/26 anonim ***** válasza:
55%
Kedves 13-as.Lehet hogy vidéken mások az emberek,de meséld mar el nekem a fővárosban hol él inzultus?A párommal 12 évet éltünk Berlinben..Mind a ketten programozók vagyunk,kint a fizetésünk már pár éve nem növekedett,de a német megélhetés egyre drágább lett,így mi hazaköltöztünk..Az itthoni nettó 7 számjegyű keresetből sokkal jobban élünk mint kint,s képzeld el éjszaka a Dunaparton kézenfogva a párommal nyugodtan sétalok..Ahogy a Blahán is napközben..Ugyanezt nappal berlinben már a CheckPoint Charlienál sem tudod megtenni..Nem egy meleg barátunkat kint fizikai inzultus érte...Fizikai ,nem verbális..Itthon sétálunk már vidéken is,soha sehol nem szóltak be..Mind a ketten multinál dolgozunk,a barátaink tudják hogy melegek vagyunk..Le se szarják..A mi dolgunk,a lényeg hogy a munkát jól csináljuk..Szóval aki azt mondja hogy itthon érte már fizikai inzultus vagy verbális az igazi példával jöjjön..Én sem szeretem ezt a kormányt,DE a magyar emberek pont annyira homofóbbak mint az osztrákok vagy a németek..Teljesem elfogadóak..Hülyék mindenhol vannak..Én a saját példámmal tudok jönni..Mi itthon sokkal nagyobb biztonságban vagyunk..Nem egy barátunk ezért gondolkodik a hazaköltözésen is.Amúgy Berlinben pont az amcsi munkatársainknak voltak mindig érdekes beszólásaik..Én a saját példám írtam le..Ha valakit ért fizikai inzultus itthon s azt a rendőrség leszarta az most itt írja meg,mert az hogy utalom a kormányt,s ezáltal minden magyar egy homofób f.sz,s biztos nyugaton még a fű is zöldebb az nem érvelés..Éljetek kint ti is 5-10 évet..A magas jövedelemhez ultra magas kiadások vannak..Igen jobbak a német kórházak,de itthon egy vérvétel ingyenes,vagy magánba max 10.000 Ft,s tudjuk málik a fal..Kint 300 eurónál kezdődik...A kocsibiztosítás többszöröse a magyarnak..
2023. jún. 5. 21:32
 13/26 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező!

Látom, Te sem akarod megemészteni a nyugat-európai nagyvárosok viszonyait, és abból adódóan a melegekre leselkedő fokozódó veszélyt! Ne hagyd magad félrevezetni a mainstream-dumával, mert a realitások nem abból adódnak, amit ők szajkóznak!

2023. jún. 5. 22:26
 14/26 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit off, de a no-go zóna általában nagyvárosi sajátosság, nem csak a nyugati városokra jellemző. Pl. Budapesten még fényes nappal sem szívesen mennek be a hatóságok pl. a Hős utcába.
2023. jún. 6. 08:29
 15/26 anonim ***** válasza:
93%

Ohmm, akik azt írjátok, hogy itthon jobb a helyzet, mint Ausztriában, vagy Németországban ti egy barlangban éltek? :'D

Szerintetek hol legális a mérleg házasság? Hol lehet gyereket örökbefogadási? A statisztikák alapján, hol van 80% felett a melegek elfogadása?

Ellenben hol folytat a kormány egy évtizede melegellenes politikát? Hol írkálnak alaptörvénybe olyanokat, ami ellehetetleníti a melegek egyenlőségét? Hol van 50% ALATT a melegek elfogadása?

Én Magyarországon összesen szerintem max 2x, láttam az utcán meleg párt az utcán kézenfogva sétálni, őket is Pest belvárosában. Ellenben szinte bárhova mentem Nyugat-Európába nyaralni, egy ÓRÁN belül láttam több meleg párt, mint egész életemben itthon!

Szóval áldjátok, védjétek a drága kis hazánkat nyugodtan, de én 3 éven belül fix elhúzok innen, miután elvégeztem az egyetemet, és vissza nem fordulok!

2023. jún. 6. 08:32
 16/26 anonim ***** válasza:
50%
Kedves 15!Én vagyok a berlini meleg.Nem mondtam,hogy itthon legális..Tanulj már meg szöveget értelmezni..Nemetországban igen teljesen legális..De 10x nagyobb eséllyel ér kint FIZIKAI attrocítás,pl Berlinben..Én a saját példám hoztam,jól kereső programozóként ha a lakbéreket,az árakat ,a fizetésem és a BIZTONSAGOT nézve nekünk Budapest jobb sokkal..Persze ha valaki hegeszteni megy ki s együtt lakik 20 pakival egy nyomortanyán hogy többet rakjon félre az mast fog mondani..A Hős utcában pedig már Rendőrtiszti Iskola van,a ciganyok között sok a meleg,szóval megnyugtatlak egy arab hamarabb fog megverni,vagy beszólni mint egy roma..Aki meg nem hiszi el az MENJEN ki 5 évre éljen kint..Ne itthonról pofázzon..Aztán majd lesz saját élménye ami jó vagy rossz s megosztja..Pont ezért utálok itthon a Pridera is kimenni mert a magyar meleg közösség sokkal radikálisabb,kevésbe elfogadobb,s csak a balhét nézi..Na a német ilyen téren más..
2023. jún. 6. 09:12
 17/26 anonim ***** válasza:
45%
Kedves 15!Menj ki,senki nem mondta hogy ne menj..MSC programozó végzettségem van a párommal,szóval nem valami bölcsész szar amiből kint krumplit sütsz..Majd amikor az amúgy tényleg magas fizetésedből kifizeted az arányaiban sokkal magasabb albérletet..Meg a tömegközlekedést,meg a kocsit..Hiába van kint normális baloldali vezetés,ha egyszer kezd az ország élhetetlen lenni...Itthon meg pont leszarom hogy jobboldali kormányzás van ha nekem élhetőbb,még ugy is hogy sosem szavaznék rájuk..De erre a magyar baloldalra sem...Nincs kedvem 3x annyi adót fizetni mert tanultam érte..
2023. jún. 6. 09:16
 18/26 anonim ***** válasza:
59%

16/17!

Egyetértek teljes mértékben!

Ami a politikai helyzetet illeti, sajnos, ez a választék! Én mindig Schiffert "sírom" vissza, de sajnos, őt a ballibsik "kinyírták"!

2023. jún. 6. 10:15
 19/26 anonim ***** válasza:
72%
Látom, az idióta lepontozó-gépezet működik! Nem a 18-ast minősítik!
2023. jún. 6. 11:47
 20/26 anonim ***** válasza:
77%
Én kint élek lassan több mint fél éve Bécsben, előtte Bp-en laktam de szerintem ég és föld a különbség, a párkeresés is egyszerűbb mert az utcán és nyilvános helyeken nem kell félni ha meglátnak pl. két férfit kézen fogva, sokkal több a meleg hely (míg Bp-en van kb 3 itt minimum 20). Persze itt se feltétlenül kell feltűnősködni senkinek sincs a homlokára írva itt sem, de ha normálisan viselkedsz senkinek semmi baja nincs vele, meg nem is kell egyáltalán "titkolni" senki előtt, mint otthon. Plusz most a Pride hónap miatt a városban rengeteg középületen, villamosokon, kivetítőkön stb kint van a Pride zászló szóval az embereknek kb. kötelező már itt az elfogadás ilyen téren. :D
2023. jún. 10. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!