Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ausztriában mennyire elfogadóak a melegekkel?
Kedves Kérdező!
Látom, Te sem akarod megemészteni a nyugat-európai nagyvárosok viszonyait, és abból adódóan a melegekre leselkedő fokozódó veszélyt! Ne hagyd magad félrevezetni a mainstream-dumával, mert a realitások nem abból adódnak, amit ők szajkóznak!
Ohmm, akik azt írjátok, hogy itthon jobb a helyzet, mint Ausztriában, vagy Németországban ti egy barlangban éltek? :'D
Szerintetek hol legális a mérleg házasság? Hol lehet gyereket örökbefogadási? A statisztikák alapján, hol van 80% felett a melegek elfogadása?
Ellenben hol folytat a kormány egy évtizede melegellenes politikát? Hol írkálnak alaptörvénybe olyanokat, ami ellehetetleníti a melegek egyenlőségét? Hol van 50% ALATT a melegek elfogadása?
Én Magyarországon összesen szerintem max 2x, láttam az utcán meleg párt az utcán kézenfogva sétálni, őket is Pest belvárosában. Ellenben szinte bárhova mentem Nyugat-Európába nyaralni, egy ÓRÁN belül láttam több meleg párt, mint egész életemben itthon!
Szóval áldjátok, védjétek a drága kis hazánkat nyugodtan, de én 3 éven belül fix elhúzok innen, miután elvégeztem az egyetemet, és vissza nem fordulok!
16/17!
Egyetértek teljes mértékben!
Ami a politikai helyzetet illeti, sajnos, ez a választék! Én mindig Schiffert "sírom" vissza, de sajnos, őt a ballibsik "kinyírták"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!