Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ausztriában mennyire elfogadóak a melegekkel?
Én teljesen nyíltan kezeltem mikor kint dolgoztam, hogy meleg vagyok. De az elején nem, sajnos. Soha senki nem mondott rá semmi rosszat. Mindenki úgy kezelte, mint azt hogy kávézol-e vagy sem. Azaz senkit nem érdekelt. Nem volt a homlokomra írva, de mikor kolléganő bepróbálkozott, sokáig nem tudtam normálisan kezelni kamuztam össze-vissza, majd mikor már kb a nadrágot beszélte le rólam egy alkalommal akkor mondtam el neki hogy meleg vagyok. Aztán csodálkozott miért nem rögtön az elején mondtam el neki, akkor nem nyomult volna. Mondtam neki nem tudtam mit szolnál hozzá azért ezt nem árt titokban tartani. Kikerekedett szemekkel mondta, hogy ez Ausztria itt ez nem téma, nem nagy dolog. :D Onnantól kezdve mindenki előtt nyíltan kezeltem, és ez volt az a pont, mikor tudtam hogy én többet nem akarok Magyarországra hazamenni és ott dolgozni. :D
Itt kb senkit nem érdekel, de légy őszinte és akkor jobban befogadnak ha itt akarsz élni és dolgozni. Persze homofóbok itt is vannak, de 10-ből 8 ember nem az.
6-os vagyok
Ja és azóta átköltöztem Németországba, itt meg aztán teljesen természetes dolog hogy ha meleg vagy nyugodtan vállald magad. Sőt bíztat rá a legtöbb ember.
Mert nem voltak még Bécs arab negyedeiben.
Maguk az osztrákok, főleg nagyvárosokban elfogadóak, de mi van ott, ahol már túlsúlyban vannak muszlimok?
Így igaz! Pesten sem a homofóbia az uralkodó, de az ország nagy részén ugyanígy!
Vannak ennek ellentmondó esetek? De ilyesmi az osztrákoknál is előfordul!
Tényleg a lepontozók ennyire tájékozatlanok? Nem fogják fel, hogy az az igazság, hogy Bécs egyes részei no go-zónák!) egyre veszélyesebbek a melegek számára?
Ajánlom nekik, sétáljanak el arra felé barátjukkal, kézen fogva!
22:48 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!