Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért lesz valaki ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz valaki ennyire nagyképű a farkára?

Figyelt kérdés
Az egyik szexpajtim farka átlag. 16cm körüli de szép kívánatos. Ezt mikor mondtam elkezdte mondani mennyien mondják. Minek kell ettől így áradoznia. Szép meg sokáig bírja de erre nem kell nagyképűsködnie főleg 30 évesen.
2023. jún. 1. 10:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Én másoktól azt kaptam meg, hogy nagy, de én nem látom annak. Átlagos méretű, de szerintem nem csak a méret a lényeg. Én tisztán tartom. Akciózás előtt megmosom, mert a pisi ízű pélót nem kellemes orálisan kényeztetni. Tudom ez nem nagy dolog, de sokan még erre sem képesek. Azt már meg sem említem hogy szaunában pisilés / kakálás után mennyien nem mosnak kezet. Megdöbbent, hogy mennyi embernek van szűkülete, nem kezeli, nem tőrödik vele és hagyja hogy túrós legyen.
2023. jún. 4. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!