Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyesek kiírják a profilukba hogy csak sportos vagy izmos. Vagy azonnal közlik. Így eleve kizárnak sok normális embert is. Ti mit gondoltok erről?
Sokszor elkeserítő és van hogy egyenesen dühítő.
Így már alapból semmi esély náluk.
Pont hogy korrekt
Inkább kiírják és elkerülik a későbbi kellemetlen dolgokat
Bár sportolok, de nem vagyok egy vékony kockás hasú alkat, én eleve nem is írok rájuk.
Gondolom kalandot keresnek, így a belső sokat nem számít nekik.
Ha nem tetszik kezdj el sportolni vagy ásd el magad.
Probléma megoldva🤗
Nem gondolom inkorrekt dolognak. Mindenkinek van olyan ami taszítja és mindenkinek van olyan testi dolog ami tetszik. Ha valakinek az izmos jön be, akkor miért ne írja ki? Ezzel el lehet kerülni egy csomó felesleges üzenetet és visszautasítást. De egyébként meg hidd el hogy egy csomó testképzavaros pocakos így is ír nekik.
Nem gondolom hogy ez miatt messze menő következtetéseket kellene levonni valaki személyiségéről. Kondizom, jó állásom van. Nekem is vannak preferenciáim, és igen, kint van hogy macisok ne. Ettől függetlenül nem tartom magam bunkónak. A barátok, kollégák mind szeretnek. Az IQ szint nem ebből fog megmutatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!