Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha fiatal srácként a szubmisszív szerep érdekel? Dom-ok ti mikre kerestek partnert?
Figyelt kérdés
19 vagyok, már egy éve fantáziálok egy sub
vágyamról, pedig uni vagyok
és csak most tudatosult bennem hogy nekem ez jönne be
Kis Köpés, pofozás,fojtogatás
Tetszene meg ha alárendelt lehetnék egy dom aktívnak.
Szerintetek?
2020. nov. 2. 13:09
1/8 A kérdező kommentje:
Azt azért tisztázom nem én írtam az előző dom-aktív kérdést :)
2020. nov. 2. 13:10
2/8 anonim válasza:
Én szeretek így bánni a passzívammal, abban az időben csak az enyém a teste, ellenkezhet, de akkor is az lesz amit akarok! ;) (persze nem erőszak, csak játék)
24f
3/8 anonim válasza:
Párommal szívesen kezelésbe veszünk.
5/8 anonim válasza:
Ha szívesen lennél egy vézna sráccal írj rám :P
6/8 anonim válasza:
Fiatal domként fiatal subot örömmel megismernék. Nem kell párkapcsolat, de ha jó, akkor több tali is mehetne.
7/8 anonim válasza:
Én szívesen tökön rúglak, ha érdekel.
8/8 anonim válasza:
meg kell élni, nem fantáziálni kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!