Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért lesz valaki ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz valaki ennyire nagyképű a farkára?

Figyelt kérdés
Az egyik szexpajtim farka átlag. 16cm körüli de szép kívánatos. Ezt mikor mondtam elkezdte mondani mennyien mondják. Minek kell ettől így áradoznia. Szép meg sokáig bírja de erre nem kell nagyképűsködnie főleg 30 évesen.
2023. jún. 1. 10:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Mármint ő szép vagy a farka? Manapság a szép farok is nagy dolog. Tele fitymaszűkületes meg gáz farokkal a rómeó!
2023. jún. 1. 10:22
 2/11 anonim ***** válasza:
95%
Az enyém is nagyon szép, formás, jó a mérete is és elnézve a rengeteg bőrbetegséges, ápolatlan, fitymaszűkületes, rojtosra vert, túrós, torz farkat, én is nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szép farkam van.
2023. jún. 1. 10:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 16cm de aki látja mindenki megjegyzi hogy szép. Viszont nehezen megy el. 20 szopás tuti kell.
2023. jún. 1. 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:
83%

"főleg 30 évesen"

Ennyi idősen vegyen egy sírhelyet és lehetőleg feküdjön is bele, nem igaz?...

2023. jún. 1. 10:52
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem arra gondolt hogy lehetne érettebb gondolkozása…
2023. jún. 1. 11:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert tényleg nagyon kevés az akinek tényleg szép farka van. Amint fentebb leírtak problémák teljesen valósak. Én nem állítom, hogy az enyém szép de legalább nem szűkületes / aránytalan / amorf hanem sima átlag.
2023. jún. 1. 11:24
 7/11 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem is ott van elásva a kutya, hogy kevés embernek van szép, vastag és hosszú farka.

Én egyszer kipróbáltam ezt, mármint volt egy Facebook kamu profilom és ott küldözgettem nőknek.

Elég nagy sikere volt.

2023. jún. 1. 11:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég ha megnézed a lányokat bármelyik platformon, társkeresőn vagy akár Puncson, de még Rosszlányokon is. Azzal kezdik hogy szépek és okosak, intelligensek. Az összes. És azért tudjuk milyen az átlag. Tehát ha valakinek még tényleges oka is van rá, az is meg fogja tenni. Ez érvényes a farkakra is.
2023. jún. 1. 12:05
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok meleg, viszont meglep, hogy a férfi faszhoz valaki ekkora értéket társít. Nehéz rá mit mondani. Egyrészt ő dolga, másrészt az ilyen emberek építik azokat az előítéleteket, akik majd rajtam is lecsapódnak. Úgy egyébként ez egy kétélű fegyver, mint a Misi Mókusban az örökké termő fák. Magabiztos leszel tőle, ugyanakkor el is lustít. Nem szabad semmit biztosra venni az életben, egy fasz magában nem visz előre az életben.
2023. jún. 1. 12:29
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Csórikám! A farkán kivűl nincs más értéke. Szerencsétlen csóri.
2023. jún. 1. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!