Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdők ti is kezdőt akartok?
Figyelt kérdés
Mármint első partnernek. Valamiért nekem megnyugtató lenne ha a másik is kezdő.2023. jún. 1. 06:59
2/8 anonim válasza:
Igen. Egy passzívat. Ha van írhat. Pesti vagyok és vékony. De csak light dolog izgat.
3/8 anonim válasza:
Én inkább egy tapasztaltabb pasit szopnék le először. De azt nem akarom, hogy épphogy bevettem a számba, máris elkezdje dugni a torkom. Ez egy furcsa felfedezés, hagyja hogy én fedezzem fel mit hogyan és milyen tempóban szeretnék vele csinálni.
26F
4/8 anonim válasza:
Én pl sosem szoktam dugni a másik torkát ....valahogy nem vonzz.hagyom hogy a passzív úgy csinálja ahogy tudja,és olyan tempóba ahogy neki jólesik
5/8 anonim válasza:
Igen, én is félénk kezdőt akarok.
6/8 anonim válasza:
Izgalmas, ha valakinek én vagyok az első. Akár engem szop, akár én szopom (utóbbit kicsit jobban szeretem, de az előbbire is vevő vagyok).
7/8 anonim válasza:
Én először passzívként inkább egy tapasztalt aktívval. Két kezdő nem biztos, hogy ügyetlenkedés, fájdalom nélkül lenne túl az első alkalmon. Inkább egy türelmes, tapasztalat aktív lenne akit először magamba engednék. 35p
8/8 anonim válasza:
Én passzívként tapasztalt sráccal kezdenék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!