Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdők ti is kezdőt akartok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdők ti is kezdőt akartok?

Figyelt kérdés
Mármint első partnernek. Valamiért nekem megnyugtató lenne ha a másik is kezdő.
2023. jún. 1. 06:59
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Igen! Abszolute.
2023. jún. 1. 07:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy passzívat. Ha van írhat. Pesti vagyok és vékony. De csak light dolog izgat.
2023. jún. 1. 08:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább egy tapasztaltabb pasit szopnék le először. De azt nem akarom, hogy épphogy bevettem a számba, máris elkezdje dugni a torkom. Ez egy furcsa felfedezés, hagyja hogy én fedezzem fel mit hogyan és milyen tempóban szeretnék vele csinálni.

26F

2023. jún. 1. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én pl sosem szoktam dugni a másik torkát ....valahogy nem vonzz.hagyom hogy a passzív úgy csinálja ahogy tudja,és olyan tempóba ahogy neki jólesik
2023. jún. 1. 23:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is félénk kezdőt akarok.
2023. jún. 3. 04:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Izgalmas, ha valakinek én vagyok az első. Akár engem szop, akár én szopom (utóbbit kicsit jobban szeretem, de az előbbire is vevő vagyok).
2023. jún. 4. 01:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én először passzívként inkább egy tapasztalt aktívval. Két kezdő nem biztos, hogy ügyetlenkedés, fájdalom nélkül lenne túl az első alkalmon. Inkább egy türelmes, tapasztalat aktív lenne akit először magamba engednék. 35p
2023. jún. 4. 09:34
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én passzívként tapasztalt sráccal kezdenék
2023. jún. 17. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!