Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, véleményetek szerint jó jelkép az LMBTQ-nak a szivárványos zászló, kifejezi, amit akartok üzenni, vagy változtatni kellene?
Figyelt kérdés
🏳️🌈2022. febr. 18. 20:59
1/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen megfelelő, a szivárvány számomra a szabadságot jelképezi. És nagyon jó döntés volt egy ilyen zászlót választani, mert ez tökéletesen jelképezi a szeretet szabadságát.
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó jelkép, bár ez heteró vagyok.
2022. febr. 18. 21:12
3/13 A kérdező kommentje:
*én
2022. febr. 18. 21:13
4/13 Godaime válasza:
A sokszínűséget hivatott jelképezni szóval igen szerintem jó.
5/13 anonim válasza:
Semmi közöm az LMBTQ-hoz, remélem a heterók nem azonosítanak minden meleget ezzel a szarsággal.
6/13 anonim válasza:
Részben jó, meg mára már általánossá vált, mindenki tudja mit jelent. Felesleges rajta változtatni, nem sért egyetlen társadalmi csoportot, kultúrát sem.
7/13 A kérdező kommentje:
A keresztényeket mondjuk sértheti, a bibliai történet miatt, de az legyen az ő bajuk.
2022. febr. 18. 22:36
8/13 anonim válasza:
Szerintem nincs vele baj, a sokszínűséget reprezentálja.
9/13 anonim válasza:
A szivárvány jelképként a sokszínűséget és annak elfogadását jelképezi. Sokkal régebben mint hogy az LMBTQ megjelent volna.
Lásd a Greenpeace (Rainbow Warrior) és sok más szervezet és mozgalom is régóta használja.
E tekintetben teljesen jó ide is. Csak nem kellene minden marhaságot utólag belemagyarázni.
10/13 anonim válasza:
Mikor kiderült hogy meleg vagyok, ez terhes volt nekem hogy akkor én a szivár vány zászló alá kéne áljak, meg felvonulás stb.
Úgy érzem semmi közöm ezekhez a szervezetekhez,csak szégyent hoztak még rám.
Van most egy új dal amibe a padödö is produkálja magát, csúnyán beszélnek ilyesmi egyáltalán nem tudok azonosulni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!