Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért akartok így párkapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akartok így párkapcsolatot fiúk ?

Figyelt kérdés

Sorozatban az ötödik olyan párkapcsolatot kereső srácba botlom bele, akik nős férfiak, apák szeretői voltak.

És egyfolytában dicsérgetik ezeket,ábrándoznak...Nem értem, akkor miért nem maradtak benne abban a szeretői viszonyban,ráadásul elég idős férfiakkal.

Hogy tudtok és akartok így olyan meleg emberrel kapcsolatot,aki nem volt sosem ilyen viszonyban ,és nem díjazza az ilyet.

Ha lelkileg, testileg odavagytok a férjekért,apákért, akkor ne szórakozzatok olyannal,aki komoly szándékkal közeledne hozzátok és nem pótszerként.

Nem hinném,hogy ez korrekt, hogy amíg nem zártok le ilyet, addig ne hülyítsetek másokat.

2022. márc. 23. 11:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted az ilyen hozzáállású embereket zavar mások hülyítése? :D
2022. márc. 23. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
70%

Két dolgot tudnék erre reagálni:

1. A múltat le kell zárni, csak úgy léphetünk a jövőbe.

2. Ne firtasd a múltját, ha te akarsz lenni a jövője.

2022. márc. 23. 12:42
 3/9 A kérdező kommentje:

#2#

Nem firtattam egy szóval sem a múltat,egyiknél sem. Maguktól mondták el, és látni kellett volna,milyen áhítatos arccal.

Ezt én nem tudom feldolgozni. Biztos én vagyok a lökött.

2022. márc. 23. 12:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom, hogy az exekről alapból nem illene áradozni annak akivel ismerkedik az ember. Mármint mit akar, ha még mindig az exen jár az esze? Nekem nem gond, ha beszél arrol hogy mi volt a múltjában, de az zavarna ha úgy beszélne róla, mintha még mindíg őt akarná.

Egyébként a kérdésre, hogy mért nem maradt azzal, gondolom az a válasz hogy az a házas ember lépett ki a dologból, mert hét neki van családja. Gondolom én.

2022. márc. 23. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
98%
Ő, hát tudod, a hasonló a hasonlót vonzza. Kukázd őket a p*csába és annyi. :D Megértelek, de nem kell velük foglalkozni. Ha már valaki azt díjazza, hogy olyannal van együtt, aki közben csalja a párját(mindegy, hogy férfi, vagy nő), abból nagyon hosszútávú harmónia úgy sem tud kilalakulni. Először mindenkinek magát kell fejben rendbe tenni, utána lehet párkapcsolatot keresni. Persze én is volt, hogy meséltem exemről, de teljesen semlegesen. Szóval pont lesz*rom az egészet. Volt és annyi. De én magamtól biztos nem beszélnék exről. :D Általában ezek panaszkodni keresnek másokat és ennyi. De olyan is van, aki elmeséli, hogy melyik fánál szopott le valakit. Hát mondanom sem kell, hogy ezeket pics*zom is rögtön. :D Nem is értem, hogy erre hogyan lehet büszkének lenni. Még egy ilyen tinédzser korban el tudom fogadni ezeket a viselkedéseket, de azért már egy huszonévestől nagyon gáz. Szóval ezekkel meg sem kell próbálni kapcsolódni, mert halálra van ítélve. Kapcsolatot két felnőtt ember tud kialakítani egymással. Ami azt jelenti, hogy felelősségteljesen élnek, felelősséget tudnak vállalni a tetteikért és a kimondott szavakért. Nem a szüleivel él 30 évesen, meg nem mások véleménye számít, nincs beteges megfelelési kényszer család,társadalom felé, stb, stb. Ezeket mindig figyelembe kell venni. Hiába szimpatikus valaki, ha ilyen alapvető dolgokat még nem ért el. Azok kukák. Kivéve akkor, ha hajlandó fejlődni, de ahhoz saját akarat kell. Nekem olyan ismerősöm is van, aki azt mondja, hogy neki olyan emberre van szüksége, aki noszogatja, mert anélkül lusta. Na, hát aki mástól várja azt, hogy majd jobb lesz az élete, az sosem lesz boldog. :D Szóval elég tévúton járnak legtöbben. De ez orientációtól független egyébként.
2022. márc. 23. 14:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös igazad van, de most öszintén, hány ilyen ember van? Szerintem 10-ből 0, 20-ból kb fél. 😀 Ha pedig találna is az ember ilyet akkor az már foglalt.
2022. márc. 23. 14:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6-os, hát azért nem így van. :D Az biztos, hogy ritkább, de szűrni kell az embereket és válogatni. Nem rossz dolog az egyáltalán. Ha valaki tényleg komolyan szeretne harmónikus párkapcsolatban élni, akkor ahhoz szelektálni kell erősen. Ez van. Meg hibái mindenkinek vannak, szóval azt vagy el tudja valaki fogadni a másikban, vagy nem. Én magamat is ilyennek tartom, szóval elég tudatosan élek, akkor más miért ne lehetne hasonló. Egyszerűen csak fejlesztenie kell magát mindenkinek és annyi. Azt meg csak egyedül lehet, nem mások által. De a rossz kapcsolatokból is tanul az ember. Szóval ahelyett, hogy mondjuk panaszkodnak, helyette nézhetnék azt, hogy mit tanultak abból és hogyan tudnak építkezni belőle. A rinya, meg mások állandó okolása pont azt fogja eredményezni, hogy egyedül marad az ember. Lehet egyébként másokat segíteni, meg motiválni. De tényleg annak csak akkor van értelme, ha másik is hajlandó erre. És saját akaratából történik az, nem megfelelésből, stb. Nem támaszkodni kell a párunkra, hanem élni velük. Csomó embertől hallom ezt, hogy lelki támaszként szükségük van valakire. Hát igen, ez a gyerekes fantázia és felfogás. :D Na, az ilyeneknél fog az majd kialakulni, hogy egyre elviselhetetlenebb lesz a kapcsolatuk légköre. Jön a sok nézeteltérés, hiszti, okolás, megcsalás, stb. A párunk nem az oszlopunk. Ahol ez van, ott már régen baj van.
2022. márc. 23. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Valamiért te vonzod be őket

Mondaná nagy hitű barátom

Nézz magadba hogy mit mutat ez neked, és lépj tovább.

Talán téged is ez izgat?

Talán elitéled őket?

A válsz benned van miért is történik ez veled.

2022. márc. 23. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#2 Körhelyre közhellyel:

A történelem az élet tanítómestere.

Aki a múltat nem ismeri, a jövőt nem érdemli.

2022. márc. 24. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!