Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akartok így párkapcsolatot fiúk ?
Sorozatban az ötödik olyan párkapcsolatot kereső srácba botlom bele, akik nős férfiak, apák szeretői voltak.
És egyfolytában dicsérgetik ezeket,ábrándoznak...Nem értem, akkor miért nem maradtak benne abban a szeretői viszonyban,ráadásul elég idős férfiakkal.
Hogy tudtok és akartok így olyan meleg emberrel kapcsolatot,aki nem volt sosem ilyen viszonyban ,és nem díjazza az ilyet.
Ha lelkileg, testileg odavagytok a férjekért,apákért, akkor ne szórakozzatok olyannal,aki komoly szándékkal közeledne hozzátok és nem pótszerként.
Nem hinném,hogy ez korrekt, hogy amíg nem zártok le ilyet, addig ne hülyítsetek másokat.
Két dolgot tudnék erre reagálni:
1. A múltat le kell zárni, csak úgy léphetünk a jövőbe.
2. Ne firtasd a múltját, ha te akarsz lenni a jövője.
#2#
Nem firtattam egy szóval sem a múltat,egyiknél sem. Maguktól mondták el, és látni kellett volna,milyen áhítatos arccal.
Ezt én nem tudom feldolgozni. Biztos én vagyok a lökött.
Én úgy gondolom, hogy az exekről alapból nem illene áradozni annak akivel ismerkedik az ember. Mármint mit akar, ha még mindig az exen jár az esze? Nekem nem gond, ha beszél arrol hogy mi volt a múltjában, de az zavarna ha úgy beszélne róla, mintha még mindíg őt akarná.
Egyébként a kérdésre, hogy mért nem maradt azzal, gondolom az a válasz hogy az a házas ember lépett ki a dologból, mert hét neki van családja. Gondolom én.
Valamiért te vonzod be őket
Mondaná nagy hitű barátom
Nézz magadba hogy mit mutat ez neked, és lépj tovább.
Talán téged is ez izgat?
Talán elitéled őket?
A válsz benned van miért is történik ez veled.
#2 Körhelyre közhellyel:
A történelem az élet tanítómestere.
Aki a múltat nem ismeri, a jövőt nem érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!