Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti titkoljátok a másságotokat? Ha igen, miért? Hány évesek vagytok? Van párotok?
Nem titkolom de nem is tolom mindenki orra alá.
Van párom.
23
Bi vagyok, Budapesten élek, ennek ellenére titkolom, csak azok tudják akikkel kapcsolatom volt!, illetve + 1 barátom, aki sokat segített felismerni a tényt, hogy minimum bi vagyok...
Szóval nem reklámozom!
Együtt élek egy fiatal sráccal, szemtelenül fiatal, 19 éves lesz, imádom!
44/F/BI/BPI
Reklámozom, mindenki orra alá dörgölöm, megafonnal a kezemben és nyakamban egy táblával hírdetem. Este alszom, de reggel láthattok a nyílt utcán dugni.
(szarkazmus)
Nyílt akarok lenni olyan értelemben hogy csak én akarom eldönteni kinek, mikor, éppen hogyan "fedem fel" a dolgot, ill. nem akarok azon pörögni mivel árulhatom el, és olyat akkor ne tegyek, és ezt még közben olyan szégyenbilloggal is elássam, hogy "nem reklámozom". Jelenleg van egy két személy aki ebben "megköti a kezem", majd alakul. Félig meddig nyílt. Nincs párom. 27F
Faluban élek
Itt semmi nem marad titokban
Kapcsolatban a párommal
36
Szememben aki titkolózik 30felett az egy rongy ember.
Nem, nyíltan meleg vagyok. Szegeden élek. Párom sajnos nincs.
22/p
#7, van fogalmad arról, ha egy faluban -már amelyikben- szembeköpnék a meleget, csak mert tudják róla, az milyen volna? A háta mögött folyton kibeszélnék...
Hallottál már a 80as évek Magyarországáról? Voltak galerik, akik kifejezetten vadásztak a melegekre, saját maguakt bVzi verőnek hívták. Gyakori jelenség volt.
Megnézném, ha az a volig volna, hogyan vállalnád fel magad. Vagy egy faluban. Képzeld el főleg a maradi időseket. Mariska néne ahányszor meglátna téged, ordibálna az utcán: "TEEEE, TE mocskos bVzeráns, az ijjjenyeket ki kőne herééényi, hogy ott rohadnyááá mög!!!"
Tudod hány szakma van, ahonnan MANAPSÁG is kirúghatják az embert, ha kiderül, hogy meleg? Pl akinek kisgyerekekkel kapcsolatos a szakmája (pedagógus, gyermekpszichológus, gyerekorvos, gyermeknéptánc oktató stb), valszeg egy rendőrnek se előnyös (mennyi b@szogathatják, hogy bVzi rendőr, mit keresel közöttünk, he, te nyámnyila kislány?!)...
Nos, nem szeretnél inkább "rongyember" lenni? (Ha érted a célzást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!