Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszex és meleg fiúk.Hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex és meleg fiúk.Hány éves korban jöttetek rá a másságotokra? Volt valami előzménye? Kipróbálás után hogyan érezted magad?

Figyelt kérdés

2023. febr. 8. 23:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
27 évesen. Buliban lesmároltam egy srácot, ami bejött. Utána szép lassan felfedeztem magamat.
2023. febr. 9. 01:05
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
12 éves voltam. De akkor még nem volt tudatos. Mire elfogadtam a dolgot már 24 éves voltam. Sajnálom az elpocsékolt időt.
2023. febr. 9. 05:01
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2023. febr. 9. 07:17
 4/8 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Középiskolás koromban már sejtettem de féltem magamtól. 26 évesen kezdtem csak pasizni. Akkor más volt, még netem se volt. De utána azért rendesen bepótoltam az elvesztegetett éveket. Bár az első fiús élményem eléggé rossz volt...

Most 46 vagyok.

2023. febr. 9. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
4) miért volt rossz az első élményed. Nekem mjndegyik jól indult aztán hát nem úgy ért véget..
2023. febr. 9. 09:32
 6/8 Lacás1976 ***** válasza:
100%
Neten beszélgettem egy sráccal, találkozzunk, felmentünk hozzá. Volt egy kis orálszex azután mondta dugjam meg, engem ugyis az aktiv oldal érdekelt gumival megdugtam. Amikor kihúztam belőle masszivan "nutellás" volt a gumi. Ez első fiús élménynek elég rossz volt...
2023. febr. 9. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
13-14 évesen azon vettem észre magam hogy a csapat öltözőben a srácok szerszámait nézem és merev lettem tőle. Sajnos csak 26 évesen volt az első szexuális élményem. Nagyon sok időt elpocsékoltam.
2023. febr. 10. 23:57
 8/8 anonim ***** válasza:
95%
7) én is így vagyok. De még mindig jobb most, most sok évvel késöbb házason, úgy hogy az asszony nem tud róla.
2023. febr. 13. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!