Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sokszor az a benyomásom van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokszor az a benyomásom van, mintha passzívnak cikibb lenne lenni mint aktívnak. Más is érzi ezt?

Figyelt kérdés

Volt már korábban aktívabb és passzívabb időszakom is többször.

Viszont valahogy sokszor azt érzem, hogy a passzívabbakat dominálják és magukban is van egyfajta belső alárendeltség-érzésük. Nem tudom jól szavakba önteni, de talán érthető.

2023. máj. 29. 17:33
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Előfordulhat. Én is van hogy ezt érzem
2023. máj. 29. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Ma már egyre több az olyan passzív, aki szub,vagy alázást,dominálást vár el az aktívtól.Még akkor is,ha ezen az aktív néha csodálkozik,vagy megdöbben.

Gondolom ez azért van,mert lelkileg sokan kevésnek érzik magukat,vagy úgy érzik, ezt érdemlik.

Passzív srác mondta ezt így,szó szerint.

2023. máj. 29. 17:50
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

Sok passzív srác kérte már, hogy alázzam. Megtettem. Volt aki arra vágyott hogy tárgyként kezeljem. Mármint szopassam, dugjam amíg akarom és ahogy akarom. Meglep de pont azok akikkel ilyenkor tényleg "kegyetlen" voltam könyörögtek hogy újra. Függők lettek. Mármár kellemetlenül írkáltak naponta, hogy térdelhessenek elém. És hát pont eddig érdekesek. Mármint értitek. Ha ennyire megalázkodik már minden mindegy. Bár az egyik srác közel lakott így ha kanos voltam néha ráírtam. Jött és csinálta amit kértem. Volt hogy csak megmasszírozott és szex nem is. Megtehettem mert tudtam úgy is eljön máskor is mert vágyik rám. Tudom ez gáznak hathat de nem vagyok ilyen alapba.DE ő ezt szerette így megkapta. Meglep hogy sok ilyen van de sose zavart ha ő ezt élvezi miért ne adjam meg neki.

Amúgy minden srác arra panaszkodik hogy sok a passzív és kevés az aktív. Aztán még kevesebb aki ilyenre is kapható. Szóval aktívként válogatni lehet kb :D

2023. máj. 29. 18:02
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Érdekes ez a trend. Rómeón is egyre több a light BDSM jelölés. Én is szeretem ha a másik használható de sokan megijednek maguktól. Pedig ez csak egy vágy...
2023. máj. 29. 18:32
 5/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem érzem cikinek. Az aktívak is ugyanolyan melegek, mint én, csak ők dugni szeretnek, én meg dugatni magam. :)

Ami az alázást illeti... Szeretem, ha az ágyban domináns a partnerem, de észszerű keretek között. Egyébként, az ágyon kívül pedig határozott és független jellem vagyok, pontosan tisztában vagyok az erősségeimmel és a gyengeségeimmel is. Nem az a dolgom, hogy más vágyainak mindenben megfeleljek, és én sem várom el ezt senkitől. Fair playt játszom és azt is várok el mindenkitől.

22/p

2023. máj. 29. 20:02
 6/10 anonim ***** válasza:
65%
De hol a sok passzív? Én mindenhol csak aktívat látok.
2023. máj. 29. 21:10
 7/10 Gaydoctor23 ***** válasza:
63%

Az a jó, ha megaláznak.

Ez az igazság.

Aki megaláz,annak meg az a jó.

2023. máj. 30. 04:47
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Ritkán reagálok a posztjaim értékelésére... De... Ez most komoly? Az a baj, hogy nem érzem cikinek, hogy passzív vagyok, és azt sem hagyom, hogy rongyul bánjanak velem? Most ez komoly??? :D

#5 voltam.

2023. máj. 30. 16:26
 9/10 anonim ***** válasza:
85%

Én boldogan vagyok passzív, de néha férfi szerepben is vagyok. Nem érzem magam szubmisszívnek, inkább lánynak, amikor pasival vagyok.

Imádom kiszolgálni a nekem tetsző pasit, de nem mint szolga, hanem kicsit valahogy olyan érzéssel, mint egy háziasszony. Adni jó érzés, örömet okozni jó érzés. :)

Imádom, ha egy nekem tetsző pasi olyat kér tőlem, amit tudok teljesíteni, pl kapjam be, ő meg élvezi, és a végén megkönnyebbül, elégedettséget okozok számára. Ez olyasmi érzés, mint ha szakács volnék, a vendég pedig megdícsérne a végén, hogy jó a főztöm. :)

Habár e helyzetben én kapom az apatejet. :D

Ez van, szeretek "jókislány" lenni. :P

2023. jún. 3. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer sem éreztem cikinek, vagy megalázónak azt, amikor épp a bennem levő faroktól spriccelve élveztem. Sőt, imádom. :$
2023. jún. 22. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!