Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gay szaunákról mi a véleményetek úgy általában? Milyen a benyomásotok, ha már voltatok?
Figyelt kérdés
Normális, segítőkész válaszokat várnék. Nem voltam még, érdekel, hogy egyáltalán érdemes-e elmenni. Kérlek, ne csak budapestire gondoljatok, hanem bármely külföldire is akár. Köszönöm a normális válaszokat.2020. ápr. 21. 14:15
1/15 anonim válasza:
Sajna nekem nem jött be. Sok volt a kövér öreg. Sajnálom őket, de nekem zavaró volt.
2/15 anonim válasza:
Én még csak Budapesten voltam. Ha jól nézel ki tapadni fognak rád, néha idegesítően is.
3/15 anonim válasza:
Szinte csak a szexről szól. Ott általában rendszeresen jelennek meg az emberek, és ha te új vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy nyomulni fognak és sokszor nehezen értik meg, hogy te nem akarsz semmit az illetőtől. Engem egy ismerősöm vitt oda, a jacuzziban ültem, beszélgetni kezdett velem egy pasi. Mivel alapból szeretek új, normális embereket megismerni, így beszélgetni kezdtünk. Nem adtam semmi jelét annak, hogy többet akarnék mert akkor párkapcsolatban éltem, a szex sem került szóba, de egyszer csak megfogta a karom és magához rántott, a kezem pedig az álló farkára tette. Első alkalmommal voltam ott, nem tett rám kellemes benyomást.
4/15 anonim válasza:
A meleg szauna határozottan a szexről szól - azért megy oda mindenki. Ennél csak a szexmozik direktebbek.
A korosztály változó, de többségben vannak a 40+ osok (de vannak fiatalabbak is).
Ha sima szexet keresel akkor menj. Ha új vagy sokan bepróbálkoznak, a te dolgod hogy kezeled.
5/15 anonim válasza:
Milyen mindenki? A melegek nagyon kis része jár szaunába.
6/15 anonim válasza:
Sok kövér,hájtól csöpögő,nyál csorgató disznók.
Arról nem beszélve,hogy a gombák,baktériumok
tenyészhelye.4 haver próbálta kettő olyan gombás
betegséget szedett össze,hogy több hónapig gyógyult.
És mindnek hányingere volt a helytől.
7/15 anonim válasza:
Valaki írja már le nekem hogy ilyen lehetőségek hol vannak? Nemis hallottam még meleg szaunáról
9/15 anonim válasza:
Pesten egyszer voltam a Magnum szaunában. Ahogy elöttem is írták, mivel még nem jártam elötte ott, és ismeretlen voltam, rögtön kiszúrtak. Szerencsére sikerült kivédenem helyzetet. A közönség vegyes volt. A tisztasággal nem volt bajom. Viszont amikor szó nálkül bekapta egy viszonylag csinos fiú a farkamat, akkor már volt szex is. Jeleztem neki, hogy mindj´ßart spriccelek, erre mégjobban rázendített a szopásra, és lenyelte. Másokkal már nem is foglalkoztam, végülis szexelni mentem oda. Ez lett belöle.
10/15 anonim válasza:
Külföldön is jártam meleg szaunákban. Bécsben, Münchenben, mindkét városban több is van. Kipróbáltam az összeset. Egyik jobb volt, mit a másik. Persze ott is vannak nem Adonis kinézetü emberek. Alapból viszont mindenki teljesen normális, nem feltünöen vagy eröszakosan adják a tudtodra, hogy mit szeretne veled csinálni. Eröszakról szó sincsen, ha nemleges választ adtam, még elnézést is kértek tölem. A pestihez képest, természetesen az emberek mentalítása mindenhol más, pozitív értelemben óriási a különbség. Ott vaaalóban társaági élet folyik, lehet "csak" egyszerüen társalogni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!