Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gay szaunákról mi a véleményetek úgy általában? Milyen a benyomásotok, ha már voltatok?
Köszönöm a beszámolókat!
9-es! Milyen konkrét helyzetet kellett kivédened? Mire gondolsz? :)
Válasz: Azt a helyzetet tudtam kikerülni, hogy, mint azt említettem, életemben elöször voltam a Magnumban. Ennek ellenére a büférészben mellémült egy (nekem különben sem szimpatikus) fiatalember, és úgy viseledett, mintha legalábbis a szeretöje lennék. Simogatott, és "örült" nekem, hogy ismét találkoztunk, mert már régen nem látott engem. Tehát akkor meg is hívhatnám ez alkalomból öt egy italra.
Udvariasan tudtam közölni vele, hogy mi nem ismerjük egymást, bizonyára összetéveszt engem valakivel.
Meghívni pedí soha nem fogok egy ismeretlent semmiféle italra.
Akkor el is ment tölem, mert vette a lapot, hogy tölem nem kap semmit.
mi a barátommal a Sauna69-be mentünk, mert úgy hallottuk, hogy oda valóban szórakozni is járnak az emberek nem csak dugni.
A hely szuper, persze itt is volt egy csávó aki nem nagyon akarta megérteni a nemet.
18 és 20 évesek vagyunk, emellett elég kisportoltak, de semmi olyan nem ért minket ami zavaróan nyomulós lett volna(azt az egyet kivéve).Mi mindenképp megyünk ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!