Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiú vagyok és szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiú vagyok és szeretnék társat mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval már kereken 8 éve ismerkedem fiúkkal, 24 éves vagyok. Probáltam társkeresőt, jártam olyan helyekre ahol melegek taliznak meg hasonló. Gyötrődöm, a fiúk inkább csak szorakoznak, vagy csak sexet akarnak vagy egyszercsak arradöbbenek rá, hogy nem akarnak senkivel se párkapcsolatot. Mit tehetek? Hogy/hol ismerkedjek, hogy normális kapcsolatom legyen egy fiúval? Pesten lakom, szóval elvileg több is a lehetőségem is. Nagyon rossz már egyedül. Nyugaton több a lehetősége annak, hogy normális kapcsolatban lehessek? Mindenképpen elkéne mennem a hazámból amit amúgy szeretek?
2023. máj. 26. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Vegyél egy tacsit.
2023. máj. 26. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Megertem az erzeseid, ugyanigy vagyok:) a tuzon is atmennek egy olyan sracert aki nem csak szexelni akar, hanem pl. Igazan meg is szeretne ismerni, mint embert. De a lotto otosre nagyobb az esely..
2023. máj. 26. 21:36
 3/7 Jani Belucci ***** válasza:
78%

Nem mindegy, hogy mi az a korosztály, akiknél próbálkoztál eddig. A korodbeliek (20 év +-4) nagy része még bőven alkalmatlan az elköteleződésre.

A másik összetevő meg lehet még az is, hogy valamivel te magad riasztod el azokat, akik alapvetően nyitottak lennének párkapcsolatra. Például az érződik rajtad, hogy görcsösen akarod. Az "azért akarok kapcsolatot, mert rossz egyedül" mentalitás nekem ezt sugallja. Átestem én is ezen a szakaszon, és utólag már tök érthető miért kosaraztak ki engem nálam érettebb emberek.

A korai húszas években meg alapból jellemző az egyén válsága, mikor újra kell definiálnod magad most, hogy kirepültél a családi fészekből. És ilyenkor hajlamosak vagyunk azt hinni hogy a hiányzó részt valaki másban kell keresni, pedig a benned tátongó űrt neked kell kitölteni élményekkel, tapasztalatokkal, és majd a végén a kialakult felnőtt énképeddel.

Én is full ugyanezeken filóztam a húszas éveim elején, azt hittem hogy másokkal, vagy a hellyel van a hiba. Pedig nem egy pár hiányzott nekem, hanem hogy rátaláljak önmagamra. Amint ez megtörtént, érdekes módon a nagy szerelem is megtalált.

Szóval azt tanácsolom, hogy ne görcsölj rá ennyire. Előbb-utóbb minden a helyére fog kerülni. Addig is próbálkozz, csalódj, kezd elölről.

2023. máj. 26. 21:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudni kéne milyen korosztályt keresel
2023. máj. 26. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:
88%

Ki kell egészítenem a 3-as választ azzal,hogy sajnos a 40-50 közöttiek is képtelenek elköteleződni.

Vagy öreges mentalitásúak,vagy pedig nevetségesen fiatalnak akarnak látszani,maradni és fiatalok után futkosnak.

Próbáltam ebben a korosztályban ismerkedni,megdöbbentő,de tényleg.Egyébként pedig Budapest nem garancia semmire,legtöbb link és kamus itt van -mint mindenből általában.

Nagyon sok meleg párt látok a városban,kulföldiek főleg.Kulturáltak,látszik,hogy szeretik egymást és ami ezekre egyöntetűen jellemző, hogy azonos korúak. Talán ez lehet az egyik záloga egy jó kapcsolatnak.

2023. máj. 27. 05:08
 6/7 Jani Belucci ***** válasza:
66%

#5: Hát nem azt mondtam, hogy 40-50 között ismerkedjen, csak azt, hogy 16 és 24 között persze hogy nem nagyon talált eddig. Aki 40-50 között szingli, az vagy direkt szingli akar lenni, vagy alkalmatlan kapcsolatra. Addigra már ha valaki jó party, akkor rég elkelt.

Abban meg van egy torzítás, hogy milyen külföldi meleg párokat látsz itt Magyarországon. Fiatalon, mikor elkezdesz egész jól keresni, akkor fogsz utazgatni. Persze hogy többségében fiatal, hasonló korú párokat fogsz látni. Ahol van jelentősebb korkülönbség, ott meg vagy az egyik fél túl fiatal és nincs pénze utazni, vagy túl öreg és nincs energiája utazni. Vagy észre sem veszed őket, mert azt hiszed apa-fia.

2023. máj. 27. 07:46
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
írj nekem ha szeretnél ismerkedni :( <3
2023. máj. 29. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!