Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy meleg férfi nem tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy meleg férfi nem tud megkívánni egy nőt?

Figyelt kérdés
Úgy értem nem néz úgy rá,hogy micsoda segge van ,vagy mekkora melle,vagy jól néz ki ilyesmit nem gondol. Megsem nézi úgy a nőt?
2023. máj. 26. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerinted? Ha kívánná akkor nem lenne meleg..
2023. máj. 26. 19:09
 2/8 anonim ***** válasza:
96%
Pont annyira, mint egy hetero férfi egy másik férfit.
2023. máj. 26. 19:14
 3/8 A kérdező kommentje:
De meg sem nézi?
2023. máj. 26. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Nem miért egy hetero férfi megnézi egy másik férfi seggét vagy farkát?

Nem mert akkor nem hetero

Ha egy meleg meg néz egy nőt úgy akkor az nem meleg max Biszexuális

2023. máj. 26. 19:18
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Én a nők mellett úgy megyek el, mint te egy 80 éves nyugdíjas mellett.
2023. máj. 26. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha te heteró férfi vagy, te meg szoktál kívánni férfiakat? Vagy csak megnézni a farkukat, feneküket, hogy de jól néz ki?
2023. máj. 27. 09:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha rá is nézek valamiért egy nőre akkor valami más ok miatt (pl valami furát vagy érdekeset találok rajta), nem pedig azért mert vonzónak találom. Persze elismerhetem hogy ha szép egy nő de ez nem szexuális vonzalom hanem inkább ahhoz hasonlít mint mikor egy kisállatot is szépnek találsz. Egy nőben nincs semmi izgalmas számomra szexuálisan, éppen ezért nem is szokott rajtuk megakadni a szemem. Ellenben ha egy helyes/jóképű srácot látok akkor róluk sokszor nehezebben veszem le a szemem és úgy kell figyelni hogy ne nézzem feltűnően. Ez az igazság.
2023. máj. 27. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
nem. aki ilyesmit csinál, mint pl én az biszex
2023. máj. 27. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!