Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vannak olyan meleg párok ahol mind a két fél 10/10 ?
Hát én úgy látom, hogy rengeteg ilyen pár van. Legalábbis sajnos nem nagyon ismerek személyesen meleg párokat, de akiket feldob a Tiktok az szinte mind 10/10. Nagyon bejönnek, de esélyem sincs...
A másik variáció, ami szerintem egyre gyakoribb lett az utóbbi években, hogy egy 10/10-es huszonéves srác összejön egy teljesen átlagos nála 20-30 évvel idősebb palival. Valamiért ez is sok mindenkit vonz...
Nem tudom, kinézetre lehet találtam volna jobbat a jelenlegi páromnál, de személyiségre kizárt. Persze így sem panaszkodhatok a külsejére, rendkívül vonzó és férfias nekem.
Láttam már sok 10/10-es álom párt, és azért sokszor ám csak a felszínen ilyen tökéletes a dolog. Csak azért, mert valakik külsőre összeillenek, nem jelenti hogy személyiségre is passzolnak.
Nagyon kevés az olyan meleg férfi, aki külsőre és belsőre is 10/10.
Randiztam már sok nagyon vonzó, tényleg modellszerű sráccal, de egyikkel sem jártam volna.
Egymásnak tetszünk
De hogy más szemében milyenek vagyunk azt nekik kellene megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!