Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Amikor ismerkedtek (nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor ismerkedtek (nem alkalmira)mik azok a dolgok amik alapján eldöntitek hogy ki szimpi ki nem?(pl kor,szokások,stb....)

Figyelt kérdés

2023. máj. 21. 13:38
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Ne legyen dohányos. Helyben lakjon,legyen munkája.Értelmes férfi legyen és tudja,mit jelent egy kapcsolat.

Ja igen, emberileg közeledjen,ne a szex legyen a központ.

Gondolom, ezek egy barátkozás,párkapcsolat esetén nem olyan nagy elvárások.

2023. máj. 21. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Korombeli-e, mivel foglalkozik, mi a hobbija, miről és hogyan beszél, milyen a stílusa írásban, humora, kisugárzása a képek alapján és még rengeteg más minden. A szimpátia szerintem pont nem az, amit pontokba lehet szedni, sokszor intuíción alapszik.
2023. máj. 21. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan biszex vagyok, de ismerkednék én is. Lehet, én teszem magasra a lécet, és azért nem sikerül. Pedig szerintem nem olyan nagy elvárás, itt kapcsolódok az #1 hozzászólóhoz, fogadja el, hogy dohányzok. Több, mint 50 éve szívom, nem fog menni, hogy abbahagyom egy barátság kedvéért. A helyi lakos jó lenne, de, mert egy kis faluban élek, a helyibe belefér a max 10 km-re lévő szomszéd falvak bármelyike. Az életkor nem érdekel, nem mai kiskakas vagyok. A legfontosabb, ne úgy kezdje az ismerkedést, hogy gyere el hozzám és jól megb***lak. Volt ilyen. Azonnal tiltottam. Az se a legjobb kezdés nálam, ha arckép, vagy teljes alakos, felöltözött fotó helyett a farkáról küld képet. Sok ilyen van.

Nagyjából ennyi az elvárásom.

67f/bi

2023. máj. 22. 08:15
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

Én is biszex vagyok, 40 feletti férfi, és csak jobb híján voltak alkalmi partnereim, viszont kifejezett párra se vágyom, mert titokban vagyok biszex.

Szóval inkább rendszeres együttlére vágyom olyannal, akira azt mondom, hogy igen, ővele meg van a közös hullámhossz. Erre várok már mióta... azonban vidéken nehéz ismerkedni így, főleg titokban.

Különös elvárásom nincs, legyen kb 40 alatti, vagy körüli, és kizáró ok a túl nagy darab mackós. Egy nem túl nagy kaliberű pasas mérete nem gond, bár leginkább a vékonyakat preferálom, én magam vékony vagyok. Na meg ne legyen full passzív a partner -hacsak nem huszonéves-, mivel én elsősorban passzív vagyok, uni/passzív.

Nem árt, ha kellően értelmes is.

Talán még annyi, az erős szélsőségek zavarnak, zavar a szado, mazo hajlam, zavarna a kakiszex, viszont ha szub attitűddel rendelkezik, nem gond, bár nem izgat.

Ne legyen mikropénisze (értsd: 6-7 cm -nél rövidebb mereven), se túl vastag, máskülönben a hossz mindegy.

Ne legyen tényező olyan, ami lebuktatna, pl ne legyen cd.

Ezeken felül tök mindegy, hogy néz ki, vagy milyen a lelkivilága, mivel elég nyitott ember vagyok. A "kémia" legyen meg közöttünk, mert ha az nincs, akkor nem érdekel a farka sem.

Nem szoktam úgymond megnézni a férfiakat publikusan, inkább a nőket, mivel alapvetően a férfiak közül az érdekel, akinek a lelke vonzó számomra. Kizárólag utána érdekel a farka, de akkor az is nagyon. (Önmagában a farok számomra esztétikai kérdés csupán, a férfiak alakja meg egyáltalán nem izgat, sem az arca, hacsak nem lányos arcú.)

2023. máj. 22. 14:20
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

"Helyben lakjon"

"tudja,mit jelent egy kapcsolat."

Egy valódi kapcsolat nem így kezdődik. Életem párjáért akár Szibériába is elköltöznék, megtanulnék oroszul és vodkát vedelnék pálinka helyett. Minden ami most van lényegtelenné válik onnantól, hogy ő lesz nekem.

2023. máj. 22. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
91%

Tyű. Hát ez elég sok mindenen múlik, de ha most össze akarnám neked írni:

- Intelligencia: ez szerintem evidens, semmi kedvem valami sültbolonddal összejönni, aki két értelmes mondatot nem tud összerakni.

- Kinézet: hát igen, sajnos az sem mindegy, hogy valaki hogy néz ki. Tartsatok felületesnek, de én is adok magamra annyira, hogy ne nézzek már ki úgy mint egy telibef*sott búvárruha, akkor a másik is figyeljen már oda magára. Nem kell modellnek lennie, de mondjuk azért néha sportoljon meg egy alapvető higiéniát is elvárnék.

- Perspektívák: ez sok esetben nem kerül elő, de szeretem, ha a páromnak vannak céljai, azokon dolgozik, és nem csak ül és nő bele a világba, mint a saláta.

- Szex: Ez nehezebb dió, mert általában nem elsőre derül ki, de sajnos kell, hogy legyen kémia két ember között, másként nehéz egy kapcsolatot fenntartani.

- Közös érdeklődési körök: ez magáért beszél szerintem.

- Közös morális értékrendek: szerintem ez is.

Talán így kapásból ezek jutnak az eszembe. Aztán persze a gyakorlat mindig más, pl. a jelenlegi barátom is olyan, aki amúgy sose volt a zsánerem, aztán úgy alakult az élet, hogy összejöttünk és remekül megvagyunk.

2023. máj. 23. 10:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!