Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyannal kalandod, akiről nem soha nem gondoltad volna, hogy megkapod?
Figyelt kérdés
Kivel és mi történt?dec. 1. 17:34
1/8 A kérdező kommentje:
A kérdés helyesen: Volt olyannal kalandod, akiről soha nem gondoltad volna, hogy megkapod?
dec. 1. 17:35
2/8 anonim válasza:
Nem, nem volt... Nem is kell nekem kaland. Undorìtó... Testi-lelki harmónia kell, tököm akkor kalandokat... Nem az én világom dugni, majd viszont se látni.
3/8 anonim válasza:
Igen. Volt hogy biztos voltam benne hogy offol mert túl jó pasi volt hozzámképest
4/8 anonim válasza:
Kalandom sosem volt,mert olyan vagyok szóról szóra,mint a 2-es válaszoló !
Az egyik exem volt olyan, hogy sem a kora,sem a kinézete miatt nem hittem,hogy párom lesz. És mégis,ha csak rövid időre is.
Szerencsére ő is a harmónia és a szeretet híve volt :)
6/8 NNNándi válasza:
Gyerek kori barát és volt osztálytárssal sörözgetés után hoki és orál. Később ez meg ismétlődött józanul is. Szex is lett belőle. Én voltam a passzív.
7/8 anonim válasza:
Igen
Fiatal aktívként nagyon nehezen ment az ismerkedés mindenki idősebbet szebbet jobbat nagyobfarkut keresett nálam.
Eltelt az óta 15év, és az akkori elérhetetlennek tűnő Passzívak akik akkor szóba se álltak velem most ők kuncsorognak egy dugásért, miközbe én nem győzöm a fiatal 20-25éveseket felpróbálni.
Nem kell ítélkezni, kapcsolatot egyik sem akar. Csak a kukacom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!