Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal fiúk, akiknek idősebb barátja van. Milyen gyakran szeretkeztek?
Figyelt kérdés
2023. máj. 21. 03:36
1/18 anonim válasza:
Középkorú férfi vagyok,eddigi párjaim fiatalabbak voltak jóval.
Nem menetrend szerint történt a szeretkezés - végre ezt a szót is olvasni itt.Amikor jött a feeling,akkor összebújtunk.Sok érzéssel megfűszerezve és sosem egyoldalúan,sosem rárontva és nem "csak" egy valamit megtéve...
Új kapcsolatot is csak olyannal tudok elképzelni,aki hasonló mentalitású :)
2/18 anonim válasza:
Mi minden nap, én vagyok az aktív. 24 vagyok, ő 40.
3/18 anonim válasza:
44 a pasim és átlagban úgy 3x egy héten megdug,van mikor csak orál van,de mindennapos az erotika köztünk
Nagyon egy hullámhosszon vagyunk és szeretjük egymást!
4/18 anonim válasza:
A szeretet a legfontosabb,gratula és minden jót a 3-asnak !
5/18 anonim válasza:
Köszi,bár látom megoszlanak a vélemények
6/18 anonim válasza:
De #1! Hogy-hogy nem találsz párt?
7/18 anonim válasza:
Az a baj hogy már a középkorúak is le vannak öregezve!Bár pl jó lenne tudni mit lehet érteni az alatt hogy középkorú
8/18 anonim válasza:
Ez relatív dolog, egy fiatal huszonéveshez képest már egy 30-35 éves is öreg
9/18 anonim válasza:
Haverom 27, a párja 53.
Egy másik ismerős 29,barátja 62.
Én pedig 54 vagyok és huszonéves párjaim voltak.
10/18 anonim válasza:
És ez a korkülömbség nem gáz?én 48 évesen már egy 25éves srácot is túl fiatalnak érzem!!!most nagyon elgondolkodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!