Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb nők [MILF-ek] szexben mit szeretnek a legjobban a felsoroltak közül?
Figyelt kérdés
35-55éves koosztályra szól a kérdés2021. dec. 7. 19:05
A kérdező szavazást indított:
Nyalás
Francia
Kefélés punciba
Kefélés popsiba
103 szavazat
2/61 A kérdező kommentje:
Az érintett korosztály hölgyei szavazatára-válaszára vagyok kíváncsi.
Aki gondolja sorban is leírhatja számokkal ;)
2021. dec. 7. 19:18
3/61 anonim válasza:
Örülnek ha valaki megdugja őket rendesen.
4/61 anonim válasza:
28 évesen voltam egy 52 éves nővel mindent szeretet punciba szájba popsiba! Végén simán lenyelte! Imádtam!
5/61 anonim válasza:
Nem akarok rosszat senkinek. Már volt hogy pofán akartak b@szni, amiért írni mertem. Nektek, GYK hódítoknak erre feláll? Nem értem ezeket a kérdéseket. Tényleg nem kötekedni akarok
6/61 A kérdező kommentje:
#4-es
Nagyon kíváncsi vagyok hogy szex téren ebben a korosztályban, mi a
Royal Flush, álltalánosságban.
2021. dec. 7. 19:43
7/61 A kérdező kommentje:
*Csak megjegyzem, nekem a keedvencem a punci nyalás.
2021. dec. 7. 19:47
8/61 anonim válasza:
Jaj nemár😓 pedig már kezdtem elhinni, hogy nem közéjük tartozol
9/61 anonim válasza:
A nyalás és a francia közt mi a különbség? :D
Egyrészt, a 35-55 éves nők nem alkotnak egy korosztályt, Pistike. Másrészt, ha végül 14-en szavaznak (a fele férfi :), akkor majd elégedetten nyugtázod, hogy micsoda reprezentatív felmérést végeztél, és hogy máris mennyivel többet tudsz a szexről? Ugyan már. Inkább próbálj meg ágyba bújni egy akármilyen korú nővel a 18-88 "korosztályban".
10/61 anonim válasza:
9-es, veled mivan??? Te normális vagy? Átlátod, hogy ez egy ökörség és kedves alanyunk erre veri a farkát? Gyanús
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!