Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha öcsém rendszersen egy osztálytársánal alszik, vagy a srác nálunk, akkro lehet hogy melegek?
Lehet ez is az is, sőt még sokféle verzió (nem is meleg, nem is heteró, mondjuk bi vagy hasonló)
Nekem volt olyan haver, aki sima haverom volt és szeretett nálam aludni, mert utált otthon lenni a szülei miatt, persze nem ennyiszer de sokszor nálunk volt. Ráadásul csomó közös hobbink volt és így több időt tudtunk ennek áldozni.De sosem volt semmi olyasmi.
De volt olyan haverom is akivel volt egyfajta vonzalom is a barátságon kivül, és aztán együtt fedeztük fel a biszexualitásunkat. Utána bizony esténként már mi sem csak a PS controller fogdostuk :)
Szóval az alapján amit írsz lehet az is hogy "jól elvannak", lehet hogy még semmit nem csinálnak ahogy mondja, de vana valami kialakulóban és simán lehet ogy csak barátok és semmi nincs. Bármelyik is, azzal segítesz neki a legtöbbet, ha nem piszkálod, kérdezgeted, meg "nyomozgatsz".
Együtt játszanak, Ps. - en.
Jó is az, nem kell mindent bele gondolni.
És ha meleg?
Mit változtat az a kettőtök kapcsolatán?
El kell fogadni!, ez ilyen egyszerű...
Nekem ha akármelyik fiam melég, vagy bi lenne, simán elfogadnám!
Hiszen én is bi vagyok...
44/F/Bi/Bpi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!