Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Összetalálkoztam egy volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összetalálkoztam egy volt osztálytársammal egy meleg társkereső oldalon, mi lesz innentől?

Figyelt kérdés

A sráccal nem igazán voltunk sose jóban, állandóan cukkolt, főleg azzal hogy tuti hogy bu*i vagyok, stb. (Ami amúgy nem igaz, mert biszex vagyok)

Lényeg, összetalálkoztunk egy meleg társkeresőn, viszont mivel egyikünknek se volt képe kirakva a profiljára, így én elküldtem neki üzenetben egy sima képet magamról, amit a Facebookomról szedtem, míg ő küldött egy képet egy másik srácról, hogy az lenne ő.

Az írásmódjából, illetve abból, hogy egyből felismert, hogy ki vagyok, csak később jöttem rá hogy Ő, előtte küldtem neki snapen egy sima snapet. (Az is csak arckép, semmi komoly)

100% biztos vagyok benne, hogy ez a srác a volt osztálytársam, mivel csináltam én is egy kamu profilt, aztán rámírt, és küldött magáról képeket, ekkor jöttem rá igazából hogy Ő az.

Van okom aggódni?

2020. jún. 10. 01:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs, mivel ott van a kezedben, hogy te is tudod, h o is fent volt. 1-1. Szoval magat nem egetne be. Hogy mondana el masnak? Figyelj xy: lattam belat meleg tarskereson. De en nem regisztraltam es nem nezelodtem, csak veletlenul pont ot dobta fel egy reklam... :D szoval erted. Amugy ezekszerint nem veletlenul cukkolt, valoszinuleg bejottel neki aztan megprobalta kideriteni, h gay vagy e. :)
2020. jún. 10. 01:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Szabályosan sza*ul vagyok még annak a gondolatától is, hogy esetleg bejönnék neki, meg hogy megtudtahogy fent vagyok egy ilyen weboldalon..
2020. jún. 10. 01:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is fenn van egy ilyen oldalon nem mindegy?
2020. jún. 10. 01:46
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírod a srácot?

Amúgy meg oké hogy tudja, hogy te vagy az, de bizonyítéka nincs rá, hogy kikotyogja!

2020. jún. 10. 01:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs okod aggódni, mert a te kezedben is ott van ugyanúgy az ütőkártya.

Egyébként VOLT osztálytársad, szóval amúgy sem nagyon történne semmi.

2020. jún. 10. 05:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben a kamu profillal találkoznék vele, ott meg megdumálnám vele. De nem is akarsz összejönni vele?
2020. jún. 10. 07:21
 7/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nincs rá bizonyítéka, mert még akkor töröltem a profilomat is, illetve a kép ami fent volt rólam, nyilvános FB profilkép, így lazán mondhatom, hogy onnan szedte.
2020. jún. 10. 10:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mit kell ezen filózni.

Ugyanazon a helyen futottatok össze, miért lenne ciki? Mindketten ugyanazért voltatok ott, nem?

Kikotyogni nem fogja, azért sok ember tisztában van azzal, hogy a másik szexuális orientációja a magánügye, amit azzal oszt meg, akivel szeretne.

Heteroknál is előfordul az, hogy az ember ismerősbe botlik, elmondja a vágyait, stb.

Mégsem mondják másnap a másiknak, hogy figyelj, tegnap találkoztam Julcsival egy szexpartnerkeresőn és képzeld a pisiszexre gerjed stb.

2020. jún. 10. 10:50
 9/9 ftf1983 ***** válasza:
100%

Mi történne, semmi!

Anno én is így akadtam össze egy volt osztálytársammal. Jól leszoptuk egymást, ennyi történt. Ja, és mi sem igazán voltunk barátok a suliban.

2020. jún. 12. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!