Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az, hogy az elmúlt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az elmúlt két hétben a PlanetRomeon nem tudok se üzenetet küldeni sem üzenetet fogadni, még akkor sem, ha teljesen új profilt csinálok?

Figyelt kérdés
Valamint nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálatok is rengeteg a spam üzenet?

2020. máj. 28. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Letiltották az IP címed, vagy tartományt, vagy a böngésződ blokkolja, tölts le egy új javascriptet előfordul néha pár oldallal ilyesmi.
2020. máj. 28. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Mi az oka, ha így letiltanak valakit? Itt a kötekedőket miért nem tiltják le?
2020. máj. 28. 12:59
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Jelezd az üzemeltetők felé a problémád, és ők majd megindokolják, ha jogosnak érzik, és nem tiltottak valamilyen ok miatt, akkor pedig helyreállítják a dolgot.Nekem is volt ilyen, írtam nekik, fél óra múlva jött a válasz, hogy a hibát elhárították és sajnálják, további jó keresést kívánnak.

Sajnos csak angolul fogod tudni megtenni a panaszod.

2020. máj. 28. 13:01
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
#2-es itt is és mindenhol máshol, a kötekedőket/szabályszegőket először figyelmeztetik, utána korlátozzák, majd kitiltják a felhasználót. Amire persze reakcióként csinál egy új felhasználói fiókot. Ha ezt sokszor eljátssza és megoldható (egyedi és nem esetileg allokált az IP címe) akkor letiltják az adott IP címet.
2020. máj. 28. 13:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Telefonon előfordult nálam

Újra letöltöttem és működött.

Gépen meg kilépni, és újra belépni.

2020. máj. 28. 13:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmi figyelmeztetést, és nem is voltam kötekedő. Egyszer csak gyanús lett, hogy senki sem válaszol az üzeneteimre, ami azért még ott is fura. :) Majd egy ismerősöm szólt, hogy nem látja a számára ott elküldött üzeneteim. :(
2020. máj. 28. 13:57
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy a 3-as írta, írd meg az oldalnak. :)
2020. máj. 28. 14:26
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Nézz mailt. MErt néha az a baj hogy nincs aktiválva a profil
2020. máj. 28. 15:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Anno ilyen velem is történt. Írj a supportnak, nekem ők segítettek újra aktiválni. :)

2020. máj. 28. 18:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, írtam a supportnak és megoldódott! :)
2020. máj. 29. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!