Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi tévő legyek? Többi lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek? Többi lent.

Figyelt kérdés
Röviden tömören összefoglalva a lényeget . Heteroként sajnos olyan szituációba keveredtem hogy két férfi kiélte magát rajtam az egyik szájon dugott tele élvezte a másik leszopott és megdugott és ahogy szopott elélveztem és amikor dugott akkor azt is élveztem . Hogy lehet ez amikor én a nőkhöz vonzódok? De mégis ha erre gondolok undorodok magamtól de viszont olyan erekcióm lesz hogy még nőtől soha sem volt és soha nem élveztem ekkorát. Mi tévő legyek nagyon frusztráló úgy érzem magam mint egy hímringyó. ( Zárójelben megjegyezném hogy nem kamu sajnos kénytelen voltam hagyni magam mert nem adtak más választást. Megzsaroltak ha nem hagyom magam akkor elterjesztik,hogy meleg vagyok. Így patt helyzet. ) Szóval volt előzménye már.
2023. máj. 16. 23:37
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Előre zsaroltak? Tehát ha nem csinálod meg, akkor elterjesztik, hogy meleg vagy, de te megcsináltad, mert akkor nem vagy meleg és nem is terjesztik el. Nagyon hülye b.zi vagy.
2023. máj. 16. 23:55
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Úgy lehet, hogy erősen biszex vagy, csak ezt az oldalad nem akarod elfogadni.
2023. máj. 17. 00:08
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Három eset van :

1. nem vagy hetero, ez biztos

2. ha zsaroltak,akkor máskor is megteszik,egyébként ők sem heterók

3. másoknak is elmondhatják,akik szintén "zsarolhatnak" és szexet akarnak

Egyébként ha ez az egész igaz is,nagyon életszerűtlen,mert soha nem hallottam még ilyet. Bizony.

2023. máj. 17. 06:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Heterokent hagyod megdugni magad ez akkora kamu hogy nemigaz
2023. máj. 17. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
kamu
2023. máj. 17. 09:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Még az is hihetőbb lett volna, ha megerőszakolnak :)

Az, hogy élvezhetted volna, szimpla biológia

2023. máj. 17. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, amit mondtál, ezt nemi erőszaknak, ill. szexuális kényszerítésnek hívják, és bűncselekmény. Úgyhogy javaslom, hogy első sorban a rendőrséghez fordulj.
2023. máj. 17. 09:57
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Heteró vagy akkor miért lett volna gáz hogy két meleg el kezd pletykálkodni rólad hogy meleg vagy? Itt valami nem stimmel, zavaros

Szégyen érzet meg első pár szex után normális dolog.

Élvezted akkor meg hogy lehetnél heteró álló farokkal,

Sehogy szerintem.

2023. máj. 17. 09:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha megzsarolnak azt fel kellett volna venned hangrögzítővel amikor meg elhíresztelik hogy meleg vagy jó hangosan lejátszani
2023. máj. 17. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!