Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi a véleményetek a melegek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a melegek evolúciós szerepéről?

Figyelt kérdés

Olvastam már egy keveset arról, hogy igenis lehetett már az őskorban fontos evolúciós szerepe a meleg férfiaknak, pl. gyermekek nevelésben/vigyázásában, családsegítésben, szóval összességében, indirekt módon a fajfenntartásban.

Szerintetek az is lehetett a melegek szerepe, hogy a heteró férfiakat bármikor kielégíthessék, ha ők úgy kívánták? Hiszen a heteró férfiak sokszor korlátozva vannak, mikor és mennyit szexelhetnek, de az ösztönös vágy bennük van, hogy rendszeresen csinálják. Ugye egy férfi nem eshet teherbe, nincs meg ennek a rizikója, másrészt a melegek is férfiak, nagyobb a libidójuk alapból mint egy nőnek. Tehát pl. amikor nem a gyermeknemzésről volt szó, vagy mert a nők (feleségek) nem kívánták a szexet, terhesek voltak, menstruáltak, vagy csak egyszerűen nem volt elérhető nő, akkor ott voltak a meleg férfiak, akiknek a szerepe így kiterjedt a heteró férfiak vágyainak kielégítésére, ezáltal segített őket a testi és lelki egyensúly megtartásában, feszültség levezetésében, hogy tudjanak harcolni, vadászni, stb. Lehet alapból ez volt a természet/evolúció eredendő célja a melegekkel? Általában egy faj egyedeinek működésének megvannak az okai, puszta véletlen lenne talán a melegek létezése már évezredek óta?

2023. máj. 13. 17:35
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
25%

Aktív homoszexuális vagyok ezért nálam megdől az elméleted.

Részletesen - nem dugok nőt csak férfiakat a férfak nemiszervét nem fogom nem izgatom nem veszem számba, elméleted akkor volna releváns ha biszex volnék.

Én felfogásomban lélek vándorlás van létezik, és angyal családok, az én családom közeli és távoli rokonok se reprodukálják magukat ami azt jelenti el hagyjuk a földi létet. Ettől se többek se kevesebbek nem vagyunk ez meredek hit aki erről nem hallott de gnosztikus bibliábol származik. Az jelenti eredeti Biblia.

2023. máj. 14. 06:21
 12/30 anonim ***** válasza:
84%
Mondjuk aki inkább egy nőstény kecskét dugna, mint hogy hagyná, hogy egy normális, rendes srác leszopja, az ne gondolja magát kevésbé degeneráltnak a melegeknél :D
2023. máj. 14. 06:54
 13/30 anonim ***** válasza:
12%

Attól, hogy nem reprodukálhatod magad, mert nem vonzódsz a nőkhöz, az elméleti lehetősége még megvan, hogy valaki leveszi a spermádat, és beülteti egy nőbe, és az megszüli a gyerekedet! Ha ez igaz lenne, szerinted a "bibliai" terv nem számítana erre az apró kis lehetőségre, hogy így beszennyezheted az emberi fajt az "angyali" dns-eddel?

Ha ez lenne a terv, és ezért lennél meleg, akkor az összes melegnek gyógyíthatatlan meddőséggel kellene küzdenie, hogy még véletlenül se eshessen ember nő teherbe a spermájukkal!

2023. máj. 14. 10:30
 14/30 anonim ***** válasza:
13%

"Mondjuk aki inkább egy nőstény kecskét dugna, mint hogy hagyná, hogy egy normális, rendes srác leszopja, az ne gondolja magát kevésbé degeneráltnak a melegeknél"

Kérdezd erről az arabokat, akik a melegeket megkövezik és inkább kecskével dugnak ha nincs a közelben nő. Pedig ott még egy kis erőszakoskodás is belefér, de mégis inkább kecskéznek. Számukra a kecske egy szexuális eszköz, egy "műpunci". És műpuncit ugye itthon is lehet kapni a boltokban, tehát akiknek nem jut igazi nő, azok (is) vesznek ilyesmit, és nem pedig férfiakat kezdenek el dugni.

Kivéve ugye a biszexek, akik a legalja, igazi gerinctelen, beteg népség. Mára eljutottunk odáig, hogy a melegek nem is undorítóak annyira, átvették a helyüket a biszexek...

2023. máj. 14. 10:34
 15/30 Jani Belucci ***** válasza:
13%

Valami evolúciós jelentősége kell hogy legyen, különben már rég kiszelektálta volna a természet, hiszen az utódnemzést erősen gátolja. De valamiért mégis jelen van a homoszexualitás rengeteg állatfajnál. Valószínűleg minden fajnál más és más funkciót tölt be, attól függően is, hogy nőstény vagy hím homoszexuálisról, biszexuálisról, illetve aktív vagy passzív szerepről van-e szó. Vagy valamilyen komplex csoport dinamikán keresztül tölti be funkcióját, vagy a homoszexuális viselkedésre hajlamosító génváltozatok jelenléte ad valamiféle előnyt egy populációban. Olvastam valamikor egy kutatásról, ami azt pedzegette, hogy azok a génváltozatok, amik heteróknál sok szexuális partnerre, nagyobb szexuális étvágyra kódolnak, azok a homoszexuálisok körében is jóval gyakoribbak. Ilyen módon a homoszexualitás egy nagyon is hasznos génváltozat mellékterméke lehet.

A te elméletedet viszont nem tartom valószínűnek. Több helyen is megbukik, amire a korábbi válaszadók már rávilágítottak.

2023. máj. 14. 10:37
 16/30 anonim ***** válasza:
82%
baromság
2023. máj. 14. 16:12
 17/30 anonim ***** válasza:
79%

Hát, nem igazán...

Egy részével egyértelműen nem értek egyet. Az például biztosan túlzás, hogy akár az őskorban, akár az ókorban, férfiak a fogamzásgátlás érdekében lettek volna együtt más férfiakkal az asszonyuk helyett. Meg az is, hogy ha rövid ideig nem volt elérhető az asszony, például szülés után közvetlenül, akkor a férfiak automatikusan a férfiakhoz fordultak volna. Nem, előbb fordulnak ilyen esetben egy másik nőhöz, lehetőleg széphez, de később akár kevésbé vonzóhoz is, vagy bármelyikhez, amelyik éppen elérhető, és csak maximum utána egymáshoz.

Az viszont igaz, amit utána írtál, azaz hogy ha hosszú távon nincs lehetőség nőhöz jutni, akkor a férfiak egy jelentős része előbb-utóbb kipróbálja egymással. Ez megvan most is a börtönökben meg hasonló helyeken, ahol férfiak vannak összezárva és a külvilágtól elzárva huzamosabb időre, meg megvolt ugyanígy régen is. De valamennyire itt is bezavar az, hogy tudják a korábbi életükből, hogy milyen nővel együtt lenni. Ennek a tudatában azért más érzés egymás között csinálni szerintem, és sokan ezért meg az előítéletek miatt nem próbálják ki.

Igazából fiatal fiúkkal kéne egyszer elvégezni egy olyan kísérletet, hogy úgy felnevelni őket, hogy lányokat ne lássanak soha életükben. És azután megfigyelni, hogy tizenévesen meg felnőttként hogyan viselkednek később. Szerintem a többségüket nem zavarná a dolog, rendesen választanának párt egymás közül, és boldogan élnének együtt. Szexelnének is simán, és azt is élveznék teljesen, mert nekik egyszerűen az lenne a természetes, hogy ha kanosak, akkor az együttlét análisan történik.

Szóval bizonyos körülmények között lehet alternatíva szerintem is férfiak számára az egymás közötti szex. De nem úgy, ahogy te írod.

2023. máj. 14. 18:04
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Az evolúciós szerep max a természetes populáció szabályozás lehet. Mást nem tudok elképzelni...

Betegésgek, melegek, stb. Így próbálja szabályozni a ppopulációnkat a természet, csak mindig át.bszzuk. :D

2023. máj. 14. 18:39
 19/30 anonim ***** válasza:
89%

Én nagyon rossz vagyok töriből, de annyi megmaradT gimiből, hogy volt egy bizonyos kor (rómaiknál talán???), ahol nem ítélték el a homoszexualitást, meg is lehetett élni, uralkodóknál főleg.

Aztán voltak persze olyan időszakok is, ahol bűn volt, halálbüntetés járt érte.

Nagyon régen, őskorban, ha előfordult is, szerintem természetellenesnek hitték és nem élték ki a vágyaikat. Az őskorban amúgy is gyerekcipőben járt a házasság/szerelem dolog, a fajfenntartás volt a lényeg.

Evolúciós szempontból a meleg ugyanúgy tud szaporodni, ahogy a heteroszexuális férfi szaporodik. Ma is így van. Ha nagyon akarod, hidd el, fel tudod állítani a farkad nővel is és tudsz szaporodni.

A régebbi korok heteroszexuális férfija szerintem nem különbözött abban a maitól, hogy nem vágyott férfira. Miért jönne meg minden nőnek egyszerre, meg ilyesmi? Nincs olyan nő, aki nem vérzik és szexelhet vele?

Sok a buktató és a hülyeség az írásodban.

2023. máj. 14. 19:45
 20/30 anonim ***** válasza:
89%

Evolúciós folyamat része, az biztos!

Gondoljunk csak bele, milyen sokan vagyunk már ezen a sárgolyón!

Ha nem lennének leszbikusok, és melegek, lehet már több mint 10 milliárd ember lenne a földön!

Valahogy lassítani kell a szaporulat, és ezt a természet részben így oldotta meg...

Lehet nem így van, de szerintem ez így lehet!

2023. máj. 14. 20:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!