Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a melegek evolúciós szerepéről?
Olvastam már egy keveset arról, hogy igenis lehetett már az őskorban fontos evolúciós szerepe a meleg férfiaknak, pl. gyermekek nevelésben/vigyázásában, családsegítésben, szóval összességében, indirekt módon a fajfenntartásban.
Szerintetek az is lehetett a melegek szerepe, hogy a heteró férfiakat bármikor kielégíthessék, ha ők úgy kívánták? Hiszen a heteró férfiak sokszor korlátozva vannak, mikor és mennyit szexelhetnek, de az ösztönös vágy bennük van, hogy rendszeresen csinálják. Ugye egy férfi nem eshet teherbe, nincs meg ennek a rizikója, másrészt a melegek is férfiak, nagyobb a libidójuk alapból mint egy nőnek. Tehát pl. amikor nem a gyermeknemzésről volt szó, vagy mert a nők (feleségek) nem kívánták a szexet, terhesek voltak, menstruáltak, vagy csak egyszerűen nem volt elérhető nő, akkor ott voltak a meleg férfiak, akiknek a szerepe így kiterjedt a heteró férfiak vágyainak kielégítésére, ezáltal segített őket a testi és lelki egyensúly megtartásában, feszültség levezetésében, hogy tudjanak harcolni, vadászni, stb. Lehet alapból ez volt a természet/evolúció eredendő célja a melegekkel? Általában egy faj egyedeinek működésének megvannak az okai, puszta véletlen lenne talán a melegek létezése már évezredek óta?
Szerintem régen inkább nem szexeltek, mint hogy bevallják... Gondolj csak bele, nem is olyan régen még elektrosokkal, gyógyszeres hormontablettákkal próbálták "gyógyítani" őket.
Miért gondolod hogy sokkal régebben elfogadták és hagyták hogy pl más gyerekére vigyázzon, vagy hasznos tagja legyen a közösségnek? Sokkal inkább tartották betegségnek, elfolytandó dolognak mint elfogadandónak.
Még amikor én gyerek voltam akkor is megverték, csúfolták a melegeket. Az elmúlt pár évben kezdték csak elfogadni.
Evolúciós szerep... Az az egyed amelyik nem nemz utódot hogy lenne elengedhetetlen az evolúcióban? Az hogy vigyáz a gyerekre pl nem ezt jelenti. A seprűnek is ezzel az erővel elengedhetetlen haszna van.
"Szerintetek az is lehetett a melegek szerepe, hogy a heteró férfiakat bármikor kielégíthessék, ha ők úgy kívánták?"
Hülyeség, egy hetero férfi semmilyen körülmények között nem szexelne egy meleg férfival. Akkor már inkább egy nőstény kecske!
"és a börtön lakók"
Azok eleve állatok. Nem véletlenül kerültek oda.
A biszex a legalja, legalább vállalná fel, hogy valójában meleg, ehelyett bolondítja az asszonyt meg gyerekeket csinál, akiket utána otthagy...
"Nyilván megvan az oka, nem véletlen, hogy az emberiség kezdete óta léteznek..."
Mutáció, genetikai rendellenesség, belterjes túlnépesedés, társadalmi hatások, igen, számtalan oka van/lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!