Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki közületek olyan férfi, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki közületek olyan férfi, aki évtizedek óta csak vágyakozik a férfiak után, még nem valósult meg semmi, és még nem mondott le róla?

Figyelt kérdés

Mit teszel a megvalósulát érdekében, vagy csak várod, hogy bekövetkezzen?

Írd le, hogy éled át ezt a dolgot?

Mit érzel, ha látod az utcán azt, ami vonz, de nem tehetsz semmit?

Vagy teszel-e valamit?

2023. máj. 11. 07:42
A kérdező szavazást indított:
Vágyom, de nem teszek érte semmit, szenvedek.
Vágyom, próbálok ismerkedni, de nem találok megfelelőt.
Vágyom, ismerkedek, találkozom, de mindig hamar vége.
Vágyom, de most már elegendőek a képek, videók.
Mindenről lemondtam, nem lesz ebből semmi.
20 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok ilyen pasi van

És egyedül, szüzen él

40felettiek is rengeteg pszichés problémával küzdenek

Egészségesek voltak

Hormonok, tesztoszteron, vágy fel falja a lelküket és nem lesznek önmaguk.

Torzó emberek lesznek belülről.

Nagyon sokan vannak

Itt az oldalon is.

Mármint 40felettiekről beszélek

Van aki impotensnek vállalja magát az ismerőseinek azt mondja azért nem csajozik.

Vannak akik mindíg itt beszólnak minden kérdésre 1csaj kivételével mind valójában meleg egyedül élő magányos ember akik nem voltak még senkivel.

Mit tesznek?

Esznek és gyüjtik a bánat hájat

Mindent és mindenkit okolnak,

Csak magukat nem.

100évvel ezelőtt azért regisztráltam ide hogy nekik próbáljak segíteni.

Lehetetlen amíg ők nem segítenek magukon más sem tud, erre jöttem rá.

2023. máj. 11. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

#1 Van valahogy egy olyan érzésem, hogy 20 év múlva én is ilyen leszek...

Még viszonylag fiatal vagyok, de hiába vágyakozok, teljesen feladtam minden reménnyel. Sose tetszek azoknak, akik nekem bejönnek, mert általában az olyan fiúknak vagy konkrétan a hasonmásuk jön be, vagy egy náluk 20 évvel idősebb sugar daddy.

A megvalósulás érdekében már többször is megfordultam minden ismerkedős appon, de sehonnan sem jött össze semmi... Élőben pedig a személyes ismerkedéshez nem vagyok elég extravertált.

Ha látok az utcán, vagy bárhol egy srácot, aki nagyon tetszik, akkor egyből egy rossz érzés fog el, mert tudom, hogy na ez az, ami sosem lehet az enyém. Ugyanezt érzem akkor is, ha látok valahol akár előben, akár közösségi médián (ami tudom nem mindig a valóságot fedi) egy meleg párt... Egyszerűen nem tudok neki örülni, csak nézem, hogy miből fogok kimaradni.

Az a baj, hogy számomra elképzelhetetlen, hogy szeretve legyek... :/

2023. máj. 11. 14:50
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszotok!

Egyetértek!

Szerintem próbáljuk keresni egymást.

2023. máj. 11. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére sem mentális, sem evési, sem másokat okoló problémákat nem okozott az életemben a melegség.Volt több párkapcsolatom,átéltem szerelmet,gondokat,érthetetlen szakítást,egyszer újrakezdést is.

De jókedélyem,optimizmusom mindig megmaradt, ezt kivétel nélkül minden olyan férfi,srác mondta,akivel ismerkedtem.

Egy dolog,ami nem volt az életemben, olyan párkapcsolat,ami mondjuk nem pár évig tart,hanem tovább és tényleg kölcsönös és teljes szereteten alapszik.

De annak ellenére,hogy ötvenes vagyok, még így is bízom :)

Egészséges vagyok, sokat mozgok és találok sok örömet,szépet az életben.Persze, ez akkor lenne teljes,ha volna kivel megosztani.

Annyiban teszek érte, hogy értelmesebb embereknek írok pl itt is.Nehézség annyiban van, hogy mivel párkapcsolat,tartós kapcsolat a cél, így alkalmizás, nős emberekkel titokban összejárás egyáltalán nem jöhet szóba .Pedig ezekből van a legtöbb, ezen az oldalon is.

54F

2023. máj. 12. 12:02
 5/7 A kérdező kommentje:
"még nem valósult meg semmi" - ilyenek írjanak
2023. máj. 12. 17:19
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én szociális fóbiás vagyok, egzisztenciám nincs.

Még jól nézek ki, rendszeresen edzek, de értelme nem sok van, mert még arra se használtam, hogy megfogjak egy sugar daddyt, ha újra 18 éves lennék nem érdekelne már, belemennék ilyesmibe is, de akkor még nem volt merszem hozzá.

Az országba egyre kilátástalanabb az élet, 18 évesen, mikor egyetemre mentem azt hittem ennyi idősen legalább egy garzonban meg tudok majd élni.

Vidéki vagyok, még csak meleg szórakozóhelyet sem láttam, csak filmekben.

És igen, már egyetem alatt is depressziós voltam, akkor még nem vállalta fel senki, sőt meleg csoporttársam is volt, akit évekkel a diplomaosztó után megtaláltam planetromeon.

Nem durva?

Azért annyira öreg nem vagyok, de a mi időnkben még csak kezdetleges volt az online ismerkedés is, még csak facebook se volt elterjedve, mi még msn-en beszéltünk csoporttársakkal is.

35/f

2023. máj. 13. 08:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam szinte semmi... Alig-alig volt valamilyen kapcsolatom!
2023. máj. 15. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!