Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 40-es éveiben járó nő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 40-es éveiben járó nő vágyakozik egy 20 éveiben járó férfi után?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 20-as éveim elejében járok, és gondolom nagyon sok velem egyidős fiatallal megesik az hogy ilyenkor elkezd vágyakozni egy idősebb nő után. Főleg hogy a velünk egyidős lányoktól semmi pozitív visszajelzést nem kapunk, sőt én azt vettem észre hogy egy mai fiatal, aki dolgozik van egy egyszerűbb lakása kocsija, romantikus, odaadó és figyelmes az semmit sem ér, viszont egy idősebb nő ezt tudja értékelni...

Ti mit gondoltok? Főlég itt ugye az említett korosztályú nőkre lennék kíváncsi, hogy mennyire vonzódtok egy figyelmes fiúhoz?

2020. ápr. 19. 16:36
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

Szia!

Én ugyan csak 21 vagyok, de folyton fiatalabb pasik akadnak az utamba, és mondhatni van hogy jobban vonzanak, mint a velem egykorúak. Ebből kiindulva simán eltudom képzelni hogy egy 40-es nő akarna tőled valamit. Sőt, az még sokkal valószínűbb.

2020. ápr. 19. 16:38
 2/6 anonim ***** válasza:
27F vagyok és 37 éves nővel szexelek és volt már lehetőségem 40 és 50+-os nőre is (igaz nem éltem velük)
2020. ápr. 19. 16:56
 3/6 A kérdező kommentje:
És hol lehet ilyen körben ismerkedni? Badoon vagy Tinderen kb országszerte van 70db 40 év feletti... és ebben benne van azis aki mar 70... és nyilván pestet leszámítva egy megyére jut 3 ember
2020. ápr. 19. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk én még nem vagyok 40, de lassan közelítek hozzá.

Tetszik egy férfi, aki a huszas éveiben van. Szoktunk találkozni és nem csak a szex miatt. Nagyon jól érzem magam vele.

Ő is vonzódik az idősebb nőkhöz. Szerinte a huszonéves lányok még nagyon kislányosak, nem értékelik a férfiakat, a legtöbbnek csak a pénzen, a ruhákon, és a sminken jár az esze.

2020. ápr. 19. 17:54
 5/6 anonim válasza:
#2 Van bármi különbség? Hosszabbtávon működhet egy idősebb nővel?
2020. ápr. 20. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:

#5:

eddig minden partnerem között volt különbség, szóval itt is

ez pár hónapja tart, de mindketten hosszabb távon tervezünk, szerintem működhet, ez a feleken múlik

2020. ápr. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!