Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mennyire tartjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mennyire tartjátok jó pasinak apátokat, bátyátokat/öcséteket (ha van)? És magatokat?

Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 15:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Nem tudok rájuk olyan szemmel nézni, mint ahogy a barátaimra se.

Szerintem csak az lát fantáziát a családtagjajiban aki titkolja a vágyait, és ez már beteges szexuális éhségbe csap át.

2023. máj. 6. 15:45
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy velük bármit is. Hanem csak úgy önmagukban nézve őket, mennyire tartod őket jó pasinak. :)
2023. máj. 6. 15:47
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Nem 😃
2023. máj. 6. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére jó a genetika a családban, apu nagyon sármos, öcsi is helyes, szeretni fogják a lányok nagyon, na meg én sem panaszkodhatom, legalábbis visszajelzések alapján.

18F

2023. máj. 6. 16:20
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem az öcsém volna... szivesen szopnám a farkát. (18F)
2023. máj. 6. 17:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Magamat semennyire....és mivel ikrek vagyunk ....őt sem.
2023. máj. 6. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Öcsémet nem érdeklik a külsőségek, vékony, az a vasággyal 40 kg típus, ő nem akar barátnőt sem, kocka típus.

Apám fiatalon, akkori mércével helyes volt, már 60 felett van, akkor nem jártak edzeni, mikor ő volt fiatal, ilyen mércével értelmetlen a mai fiatalokhoz hasonlítani.

2023. máj. 6. 22:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Faterom mindig is egy adonisz volt ,még ma is rajonganak érte a nők. Szerencsére rá ütöttem külsőre,a bátyám már nem volt ilyen szerencsés,de ennek ellenére ő sem panaszkodhat..
2023. máj. 7. 03:53
 9/11 anonim ***** válasza:
88%

A batyamnak (22) nincs gondja a lanyok megszerzésével. Kb 50-60 lánnyal bujt ágyba.

Volt olyan hogy Szigeten 3 nap alatt 4 lannyal volt együtt...

Sosem néztem ra ugy, de azert lattam már meztelenül. Hat, ertem a lanyokat :D

2023. máj. 12. 19:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Öcsém nagyon nagy csajozó gép, imádják a lányok, és meg is tudom érteni hogy miért...

Helyes, focizik, sportos, még a sítlusa is jó

Apum is biztos jó pali volt régen, de azért mostanában neki már lett pocakja :D

2023. máj. 18. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!