Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, mennyire tartjátok jó pasinak apátokat, bátyátokat/öcséteket (ha van)? És magatokat?
Nem tudok rájuk olyan szemmel nézni, mint ahogy a barátaimra se.
Szerintem csak az lát fantáziát a családtagjajiban aki titkolja a vágyait, és ez már beteges szexuális éhségbe csap át.
Szerencsére jó a genetika a családban, apu nagyon sármos, öcsi is helyes, szeretni fogják a lányok nagyon, na meg én sem panaszkodhatom, legalábbis visszajelzések alapján.
18F
Öcsémet nem érdeklik a külsőségek, vékony, az a vasággyal 40 kg típus, ő nem akar barátnőt sem, kocka típus.
Apám fiatalon, akkori mércével helyes volt, már 60 felett van, akkor nem jártak edzeni, mikor ő volt fiatal, ilyen mércével értelmetlen a mai fiatalokhoz hasonlítani.
A batyamnak (22) nincs gondja a lanyok megszerzésével. Kb 50-60 lánnyal bujt ágyba.
Volt olyan hogy Szigeten 3 nap alatt 4 lannyal volt együtt...
Sosem néztem ra ugy, de azert lattam már meztelenül. Hat, ertem a lanyokat :D
Öcsém nagyon nagy csajozó gép, imádják a lányok, és meg is tudom érteni hogy miért...
Helyes, focizik, sportos, még a sítlusa is jó
Apum is biztos jó pali volt régen, de azért mostanában neki már lett pocakja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!