Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is jobban izgatnak az önző aktívak?
Van belőle bőven , hajrá,élvezzétek !
Csak aztán ne sírjatok utána, mint itt többen,hogy jaj milyen megalázó.És főleg ne sírjatok társ és párkapcsolat után ,évek múlva.
Mindenki írogatja mennyi ilyen aktív van aztán én passzívként egyel se találkoztam. Hozzáteszem sajnos..! Havi egy szextalim mindig van már 3 éve. Az 36 srácot jelent 3 év alatt. Mivel alkalmit keresek így eddig senki se volt "visszatérő". 36 aktív pasi és mindegyik a tenyerén hordozott abban a 2-3 órában ameddig együtt voltunk. Én is szeretnék egyszer egy önző aktivat kifogni de a bújást is szeretem. Az meg nem jó ha én mondom meg az aktívnak hogy lehetsz nyugodtan önző...
Szóval vagy én fogok ki báránylelkű aktívakat vagy a sors nem akar összehozni egy faxfejjel 😅😁
Igen engem is jobban izgatnak
23/p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!