Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Titeket is jobban izgatnak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is jobban izgatnak az önző aktívak?

Figyelt kérdés
Akik nem foglalkoznak a te vágyaiddal csak önző módon a saját élveztetük a lényeg. Akik pl mélytorkozásnál se kímélik a másikat.
2023. máj. 3. 15:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen.
2023. máj. 3. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Van belőle bőven , hajrá,élvezzétek !

Csak aztán ne sírjatok utána, mint itt többen,hogy jaj milyen megalázó.És főleg ne sírjatok társ és párkapcsolat után ,évek múlva.

2023. máj. 3. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki írogatja mennyi ilyen aktív van aztán én passzívként egyel se találkoztam. Hozzáteszem sajnos..! Havi egy szextalim mindig van már 3 éve. Az 36 srácot jelent 3 év alatt. Mivel alkalmit keresek így eddig senki se volt "visszatérő". 36 aktív pasi és mindegyik a tenyerén hordozott abban a 2-3 órában ameddig együtt voltunk. Én is szeretnék egyszer egy önző aktivat kifogni de a bújást is szeretem. Az meg nem jó ha én mondom meg az aktívnak hogy lehetsz nyugodtan önző...

Szóval vagy én fogok ki báránylelkű aktívakat vagy a sors nem akar összehozni egy faxfejjel 😅😁

2023. máj. 3. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon bejönnek az ilyenek, de én is úgy tapasztaltam hogy ritka. Még aki előzetesen írja hogy kemény lesz vhogy ha arra kerül a sor mégse az:)
2023. máj. 3. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Sok passziv akarja aztán kiakad ha 1 órán át kell szopni vagy ha lenyomom tövig és lent tartom. Van aki azt mondja alázás is izgatná sőt kéri. Az annyira nem izgat de ha kéri megteszem aztán meg kiakad hogy milyen voltam. Sose értem ezt.
2023. máj. 3. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen engem is jobban izgatnak

23/p

2023. máj. 3. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen,mivel szub vagyok,viszont ha durva,az már nem.
2023. máj. 4. 06:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Pont olyat keresek.
2023. máj. 4. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!