Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mast is izgatnak a tetovált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mast is izgatnak a tetovált pasik?

Figyelt kérdés

2023. jan. 9. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem izgat a tetoválás.
2023. jan. 9. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
16%
Különösen ha az van a testére tetoválva: "vitéz Nagybányai Horthy Miklós legbátrabb matróza! "
2023. jan. 9. 21:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyon szerintem izgató 27
2023. jan. 9. 21:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Valakinek jól ál, valakinek nem.
2023. jan. 9. 22:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan nincs (még) tetoválásom, de nekem is tetszenek az ilyen srácok.
2023. jan. 10. 01:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyén és mintafüggő. A libidómat a tetoválás nem emeli fel, viszonyt én szeretem ha másnak van. Az ízléses, jól kidolgozott, jó helyre tervezett minta szexi is lehet. Amikor tényleg valaki egyéniségéhez passzol.

Akkor van a mellkason a k@vanagy iránytű és térkép, rosszabb esetben valami virággal. Na az vicces.

Akkor van az, mikor valaki kitalálja, hogy csak egy kicsi mintát. Aztán lesz belőle 15 kicsi mintha random helyeken a testén. Na az olyan, mint amikor a kisgyerek nyáron póló nélkül matricákat ragasztgat magára.

Olyan volt, hogy maga a tetoválás igényesen volt megcsinálva, de nem mindegy, hogy mi. Készültem, hogy hátulról megcsináljam a delikvenst és mikor megfordult láttam, hogy a hátára egy egész hátas temető van varrva. Az egyik sírkövön egy nagy fekete madár, a háttérben ilyen kopár fa, az egész fekete háttérrel. Azt hittem megáll a szívem. Na az libidógyilkos volt.

Viszont nagyon bírom vállon az ilyen maori mintát. Sokan nem szeretik, nekem bejön.

2023. jan. 10. 09:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok

Amitől még kiakadok:

- szinusz ritmus

- never give up

- stay strong

- jól csak szívével lát az ember

- HOPE

2023. jan. 10. 09:10
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

a seggem es a combom koze tervezek varratni egy PlayBoy nyuszit.

csak a parom fog rola tudni 😄

/aktiv/

2023. jan. 10. 20:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!