Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyén és mintafüggő. A libidómat a tetoválás nem emeli fel, viszonyt én szeretem ha másnak van. Az ízléses, jól kidolgozott, jó helyre tervezett minta szexi is lehet. Amikor tényleg valaki egyéniségéhez passzol.
Akkor van a mellkason a k@vanagy iránytű és térkép, rosszabb esetben valami virággal. Na az vicces.
Akkor van az, mikor valaki kitalálja, hogy csak egy kicsi mintát. Aztán lesz belőle 15 kicsi mintha random helyeken a testén. Na az olyan, mint amikor a kisgyerek nyáron póló nélkül matricákat ragasztgat magára.
Olyan volt, hogy maga a tetoválás igényesen volt megcsinálva, de nem mindegy, hogy mi. Készültem, hogy hátulról megcsináljam a delikvenst és mikor megfordult láttam, hogy a hátára egy egész hátas temető van varrva. Az egyik sírkövön egy nagy fekete madár, a háttérben ilyen kopár fa, az egész fekete háttérrel. Azt hittem megáll a szívem. Na az libidógyilkos volt.
Viszont nagyon bírom vállon az ilyen maori mintát. Sokan nem szeretik, nekem bejön.
#6 vagyok
Amitől még kiakadok:
- szinusz ritmus
- never give up
- stay strong
- jól csak szívével lát az ember
- HOPE
a seggem es a combom koze tervezek varratni egy PlayBoy nyuszit.
csak a parom fog rola tudni 😄
/aktiv/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!